- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Ez nem friss dolog. A +80 forint viszont igen.
Szerintem inkább próbálják visszahozni a növekvő működési költséget. Bár ez sem valószínű, mert az áfa különbség sokkal magasabb. Nem tudom honnan jött ez a 80 forint.
Talán a plusz papírból. Mert az elvitelre adott papírtáska többe került, mint a tálcára helyezett papír.
-
sugarforce
addikt
Pont délután realizaltam en is ezt

-
mike1334
veterán
A puding olyan, mint a hétvége. A doboz elején önfeledten eszed, hol van még a vége? Aztán ahogy fogy, egyre kevésbé érzed finomnak, mert már tudod, nem fog örökké tartani. Majd a végén koppan a kanál az alján, és szomorúan nézed, hogy ennyi volt csak az egész? Szerencsére a hétvégével ellentétben, a következő doboz pudingra nem kell 5 napot várni, akár azonnal bonthatsz egy újat, ezzel is elfeledve pár percre, hogy holnap hétfő...
#vasárnapigondolatok
-
ρσгτσ
addikt
-
Zsadi
őstag
Szerencsére nem lett nagyobb baj, kicsit beleszúrodott, de ahogy éreztem nem rágtam/haraptam tovább. Fertőzéstől féltem kicsit, de ezek szerint jó volt a konyhai hőkezelés.
csuvicsuva: tegnap este elindítottam pár ellenőrző progit, azok valamit javítottak, most kopp-kopp nem csinálja.
-
ρσгτσ
addikt
Over Jump - Alpha Demo Gameplay 4k - Unreal Engine 5
Sega Rally (1994) UE5 -tel. Egy "modder" csinálta, jelenleg még alpha.
-
törölt tag
Annál is megpróbálták.
Más: mindenféle komment nélkül, reggel óta ezen röhögök: a színészóriás performansza.
-
ρσгτσ
addikt
-
Zsadi
őstag
Akkor ezt legalább megúsztad fogkárosodás nélkül.
Vagy húsz éve, munkahely üzemi konyha produkált nekem fém forgácsot a tésztába.
Igaz, volt vagy 20 méter a forgácsoló és konyha közt, de fogalmam sincs hogy került oda. Nem láttam, kis darab volt, beleállt a számba.
Ilyesmi volt [kép] -
ρσгτσ
addikt
Nyereg éttermet senkinek nem ajánlom. Városligetben vannak a Széchenyi fürdőtől nem messze. A tónál a Robinson -nal szemben.
A megkeményedett fűszer szára sem az igazi, de konkrétan a képen mellette az egy kavics. Benne volt a kajában. Jól ráharaptam, de szerencsére nem tört le a fogam.
Kár érte, mert amúgy jó kajákat csinálnak...de kapják be. Soha többet nem jövünk ide.
-
Guitar14
senior tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Azért van jópár helyen igazán művészi alkotás de ezek tényleg nem túl szépek. Pécsen a vasúti zajvédő falakon olyanok vannak, hogy néha már megállok csodálkozni.
3 éves utcakép, de majd fényképezek ha arra járok mert azóta sokkal jobbak vannak:
(majd úgy fogom érezni magam mint a Getting Up graffitis játékban ahol a collectibles a legendák műveinek lefotózása volt
) -
homerhamm
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Legalább akkor valami értelmeset fessenek, ne ilyen kriksz-krakszokat.
Mint pl. az Acuinqumnál a Bud Spencer (polgári nevén Carlo Pedersoli) kép. Ehelyett minden falon csak hülyeséget látok.
-
-
homerhamm
veterán
Ma este szerintem hokizom egyet a sötét szobába egyedül.
-
homerhamm
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Igen, a Swift egy guruló koporsó, ha látok egy baleseti képet, akkor az autóból kb. semmi nem maradt. Mint régen a Trabant.
-
Zsadi
őstag
Nem tudja valaki, hogy ezt a kezdőképrenyőre való előugró figyelmeztetést hol lehet kikapcsolni, eltüntetni, lelőni, kiherélni?
Akárhányszor megnyitom, mindig előjön, beállítások közt nem találtam semmit.
[kép] -
ρσгτσ
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Meg valószínű kisebb szerizigényű eszközt akartak. Mármint amivel nekik később kevesebb problémájuk lesz még a garancia ideje alatt.

Komolyan szörnyű vele...szerintem... Én is PC -n játszottam. A 2. részig bezárólag imádtam őket. Utóbbi volt a kedvencem, és az egyik London -nal játszottam még sokat. Bár már nem tudom már így ennyi év után, hogy melyikkel.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Biztosan azért mellékelik az eredeti PS kontrollert, mert hűek szeretnének maradni a megjelenéskori állapotokhoz, és nem azért tették ezt, mert spórolni akartak. Nyilván.

A GTA első részét én csak PC-n játszottam, ott billentyűzettel teljesen jól irányítható volt (mondjuk akkor még mindent azzal játszottam), de ahogy nézem a PS verzió irányítása valóban elég logikátlanra sikerült azzal, hogy a négy irányú gomb fel/le részét nem használják.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Na igen, abban a termékleírásban elfért volna. Főleg így, hogy 6 játékot 2x is leírnak benne. Van 2, amelyiket 3x is
Azt mondjuk mellékesen jegyzem meg, hogy az a kontroller nem túl frankó...kipróbáltam egyik ismerősömnél, analóg nélkül néhány játékot nem a legjobb irányítani. GTA (nekem) egyenesen borzalom volt.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Az árazás egy dolog, jár érte a smiley:
.De miért nem lehet a termékleírásba beleírni a telepített játékok listáját? Idegbajt kapok az ilyen slendriánul feltöltött termékoldalaktól, ahol alapvető információkat képtelenek feltüntetni – a "Tanácsok és útmutatók" részben valaki rákérdezett, ott fel is sorolták, de miért kell nyomozni az ilyesmit? Sajnos rengeteg helyen fordul ez elő.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
törölt tag
Láttatok már nyálkövet? Nekem most szedtek ki egyet a számból, úgy nézett ki, mint egy darab gyógyszer.
-
Bogyi007
veterán
-
e-legend - kedvencem -
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
A 2. bekezdésedből szinte mindet szeretem én is. Nálam még a stronghold zenéje is nagyon ment, + az összes wow kiegészítő zenéi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.