- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
en ha veszek valamit es nem tudom hasznalni, barmilyen hihetetlenul is hangzik (vagy egonek, vagy mittuddomenminek), eloveszem a hasznalati utasitast es atbongeszem... Ez a szokas a mai fiataloknal mar nem divik? Majd ha vegkepp nem tudok valamit, esetleg nem tiszta egy-ket dolog, akkor kerdezem meg mashol. Meg is sertodhetsz, az sem zavar, csak hatha ez a gondolkodasmod segitsegedre lesz majd valamikor a jovoben...
Martin107: NEM
-
raziel01
veterán
Az még véletlen se zavarjon, hogy grafikailag sem egyeznek meg illetve a pályákon a tárgyak sincsenek olyan számban, mint PS4-en...
Tök értelmetlen lenne így a küzdelem.
Amúgy sincs ilyen.horny: pár 100-ért? 1600-ért vettem ebay-ről ha jól rémlik. Kb 3 hét volt a posta. De tökéletes.
-
joysefke
veterán
Xbox
Tudom, hogy elrettentően hangzik az okosba beszerzett havi 800Ft-os Live Gold előfizetés a PS3 ingyenes multijához képest, de itt nem arról van szó, hogy a MS zsebreteszi a pénzt és nem nyújt cserébe semmit...
Az online része nagyon megvan csinálva az Xbox 360-nak, PS3-am nincs, de onnan nagyon sűrűn hallok negatív kritikákat a multira meg az egész online dologra nézve.
Ha nekem multizni támad kedvem, és éppen szar a rendszer, vagy csak ugy ámblokk nincsen meg egy meccsre való ember akkor nem fog vígasztalni, hogy "dehát ebben a hónapban is megspóroltam nyolcszááááz forintot".
A másik meg, hogy van egy csomó multiplattform cím, ami 360-on jobban fut, fordítva viszont jóval ritkább.
Szvsz a BF4-et nextgen konzolra vagy PC-re vedd meg.
J.
-
raziel01
veterán
"Különben biztos elhangzott már jó párszor, de melyik a jobb PS vagy xbox, ha mindent alapul veszünk?"
Most erre milyen választ vársz az Xbox topicban?
Összességében én jobban szeretem a boxot de PS3-ra több a jó exkluzív és van PSN+ ami eléggé megéri. (havi 2-3 ingyen játék a jobbik fajtából)
Boxnak szvsz jobb a kontrollere és nem kell a letöltött játékokat még telepíteni is meg patch-elni, mint PS-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest