- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Az alaplap és a memória paramétereinek kiírása parancssorból
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz icemad #55899 üzenetére
jó, hát én egy normális játékot vettem példának, nem egy súlyosan addiktív réteg-játékot!
Ilyen példám nekem is lehetett volna (igaz, a megjelenés előtti Digital Delux ára nem 3eFt volt), de a Star Wars The Old Republic (MMO)RPG-vel lenyomtam az összes létező játékos sztrorit rögtön megjelenés után, és karakterenként szerintem 300+ óra van benne, így valahol a cigirágó/óra árban járhattam, amikor abbahagytam a játékot, pedig én becsületes GC-s előfizető voltam
De természetesen értem mire célzol, és vannak piszok jó vételek, amikkel rengeteget lehet játszani. Én viszont csupán arra próbáltam célozni, hogy egy normál árú játék is "gazdaságosabb", mint egy mozi*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fűnyíró topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- BestBuy topik
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Xbox series kontrollerek!
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest