- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
andzsin73 #50808 üzenetére
Nagyon régen volt már X360 konzolom, de az nekem furcsa egyedül, hogy a Tanár Úrnak (ha jól olvastam akkor az) miért USA tagállamok jelennek meg?
Bár olvastam a korábbi hozzászólások között valami 10 dolláros kártyát is. Tehát kezdenénk azzal, hogy Ön ugyebár jelenleg nem Magyarországon használja a konzolt?
Mert szerintem a segíteni próbálkozó fórumtársak abból indulhatnak ki hogy mind a konzol és a régióbeállítás Magyarországon vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt PS5 - (CR - 1116A) - Extra Kiegészítőkkel!
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest