Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
norbiphu
őstag
válasz
norbiphu
üzenetére
Kis utanaolvas utan kiderult, hogy meg letoltes kozben is van regioellenorzes parszor :-D (multkor forzahoz dlcket is igy vettem, ugy latszik ott nem akkora problema, hogy mashonnan szedtem..). Igy akkor meg vmi vpnt is kell szervalnom, hogy leszedjem amit mar megvettem.

Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch OLED, V2, V1 Joy-Con pár
- Nintendo Switch dokkoló TV dock
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest