Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Blaise
veterán
-
L_YKing
addikt
sziasztok!
Datel Wildfire Wireless Controller Xbox 360 (Xbox 360) - Compare prices
Vettem egy kontorllert és a géppel szeretném párosítani....nem tudja valaki hogyan kell ezt! Mert egyszerüen sehogy sem sikerül.......

-
Blaise
veterán
Ha valakit érdekel, Games on Demand akció, Gold only:
BioShock - 990Ft
BioShock 2 - 990FtMás:
Major Nelson Okt 23-tól ígérte a Shocktober leárazásokat, de erről még nincs semmi infó ha jól láttam.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszönöm.
-
woodbear
addikt
Húú mennyi zavvi kód hirtelen itt a fórumban
Kár, hogy kiszipolyozzák pénteken a tárcámat 
-
MasterMark
titán
-
nuke7
veterán
Sziasztok!
szert tettem pár hónapja egy olyan xbox 360-ra ami 250gb-s és egy tv mellé adták ajándékba.
namost volt hozzá 3 letölthető játék.
(fable 3, halo, meg valami war-os játék - a halo meg a másik nem igazán érdekel)
namost a fable 3 azt csinálja, hogy beragadt a töltő képernyőre.
amikor elindítom folyamatosan teker, de nem történik semmi 40 perc mulva sem...
egyszer játszottam vele, és azota nem indul el.
letöröltem, letöltöttem újra. ugyanaz.van valakinek valami ötlete?

a többi játék elindul rendesen...

-
Algotis
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
sajnos nem mert csak hdmi kábelen van és nincs más kábelen hozza
-
molnarpeter
nagyúr
Zavvi 10%
2255-C0F9-4CCDmp
-
Gebriel
veterán
[link]
Valós lehet a kilométere. Nem? -
raziel01
veterán
Neten kell rákeresni tapasztalatokra:
My personal experience: I bought a LG 60PK760 50" Plasma TV one year ago. It's amazing, beautiful colors, and sharp images/videos. I experience NO bluring during videos or gameplay like Gears 1&2, it's perfect imo!
Szóval a lényeg, hogy azt írják jó lesz.
-
dr_ace
aktív tag
zavvi 10% off: 2255-F32D-4156
(nov. 30-ig érvényes) -
Algotis
addikt
Nah, havernál kiválóan input lag nélkül nyomtam egész délután egy 22"-os Lenco FullHD monitoron.
Nem tudom miért pont egy TV ne szeretné az xboxot, pedig erre van kitalálva, de sajnos ez van
-
fila
senior tag
Sziasztok!
Zavvi kódot tud valaki adni?
-
bognar110
őstag
Az én profilomon van mondjuk 1200 ms pont azt el tudom küldeni egy másik személynek ?
-
Thusor
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
Mindenkinek köszönöm a válaszát...elég megosztottak vagytok
.Igen, Display porton a laptopom csatlakozik a monitorhoz. Így DVI és D-sub van csak szabadon. Akkor maradok a jobb digitálisnál DVI-HDMI átalakítóval, és a hanghoz pedig ezzel: HDMI Av adapter . Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
raziel01
veterán
válasz
Thusor
üzenetére
Pont ilyen monitorral használom.
Ha a PC-d mondjuk a Display port-ra van kötve akkor tökéletes lesz neked a HDMI-DVI átalakító.
Ha viszont a PC van a DVI-re kötve akkor marad az analóg kábel, mint nekem.
Egyébként eredeti Microsoft kábellel is fasza nagyon. Nagyon minimális a különbség a digitálishoz képest.
Digitális a legjobb de analóggal sem jár rosszul az ember ha nem sajnálja a pénzt a minőségi kábelre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Az MS féle kábellal sem szabad annak lennie. De végül is hja utóbbi is jó elvileg.
-
gaz87
csendes tag
Hello mindenki!
Van egy problémám !Vagyis az Assassin creed 1nél elakadtam!Memory block 4nél tartok!De valamiért elmegyek bármelyik városba nem ad küldetést!Vajon miért?Válaszokat várom!
-
Thusor
őstag
Dell u2312hm monitorral szeretném összekötni majd az xbox360-am. Az lenne a kérdés, hogy HDMI helyett (mert nincs a monitornak ilyen csatlakozója) melyik módot javasolnátok: Xbox360 VGA HD AV Kábel vagy esetleg KOLINK DVI-D - HDMI kábel?
-
Snorkleee
tag
Most nézem hogy zavvin már elő lehet rendelni a GTA V-öt pedig még nincs is hivatalos megjelenés..

Vmi komoly jósgömbük van biztos
-
L_YKing
addikt
Esetleg valakinek eladó gta4-e?
vagy driver san fransiscója?Elsősorban gta 4. pályázok már rá 1-2 hónapja !

-
oriic
HÁZIGAZDA
Valamiért a képi világa engem a Binary Domain-re emlékeztet.Érdekes lesz, majd meglátjuk.
-
woodbear
addikt
Vegyétek 10Fontért fullos kiadás [link]
-
bognar110
őstag
Számlaszám nevet ékezettel kell megadni vagy ékezet nélkül ? És egybe vagy külön ?
-
-
Gebriel
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
Én játszottam vele.
Nagyon sok játék órát lehet bele tenni, de nagyon nehéz játék.
A fejlesztők már gondolkodtak, hogy tesznek bele easy szintet.
Egyébként nincs lehetőség választani benne.
Plusz nem egy olyan játék amihez csak úgy leülsz és játszol egy kicsit munka vagy suli után.
Ha szereted az RPG-t akkor tetszeni fog... -
raziel01
veterán
Dark Souls-t nyomta valaki? Vélemény?
Szemezek vele. xd -
bognar110
őstag
Sziasztok Bad company2-t szeretném megvásárolni xbox.com-on és ezt írja ki A vásárlás most nem hajtható végre. Próbálkozzon újra.

-
$p@rr0w
őstag
Nem tudja valaki hogy ezen keresztül hallani a játék hangjait, vagy csak chatelésre alkalmas?
-
Algotis
addikt
Na most viszem haverhoz, remélem ott jól fog működni és nem lesz input lag

-
Gebriel
veterán
Felkerült a FH.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
JamesHun
üzenetére
Major Nelson blogot néztem és ott írták hogy lehet jelentkezni. A topicból elsőnék én jelentkeztem és kaptam beta lehetőséget, de előttem írta pzstm hogy ő a tavalyiban is benne volt. Ez ilyen véletlenszerű bétázás volt.
(#46019) molnarpeter
Fizukor rádírok majd, ez jobban néz ki mint az enyém.
Persze ha nem aranyáron adod. -
Tigi
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Hali
Igen ilyenre.

Mindjárt megyünk úgyis a Metro-ba és megnézem, hogy van e náluk ilyen (gondolom, hogy úgyse lesz), de ha nincs akkor megkérlek, hogy küldj egyet, de privibe megírhatod, hogy menyibe kerül.Köszi.
üdv. -
Blaise
veterán
Mikor jön kis a dashboard update? Nekem úgy rémlik, hogy a múlt héten hirdették, hogy jön.
-
ujtzjani
tag
Erre valaki? -
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Megoldható valahogy a konzol composite kimenetét átalakítani VGA vagy HDMI csatlakozóra?
Ha igen hogyan?köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)