Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni,hogy az Ati Tray nevű progiban hogyan lehet az FSB számlálót kikapcsolni?
Egyfolytában mutatja,ha fut a program.
Kössssssssszz
-
Hammon Serra
senior tag
Halló!
Valaki tud erre válaszonli?
Hogyan tudnék az én HIS x800XTPE-m ből egy x850xtpe-t csinálni?

-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség.
Egyik pillanatról a másikra 3dmark 03-ban 12xxx helyett 7xxx-et csinál a gépem.Látszólag semmi nem változott.Órajel,megahertz,semmi.És mégis kevesebbet csinál.Többször egymás után is.2005-ben is csökkent az érték.Már volt víruskeresés is.Semmi változás.
Kérem segítsen valaki!!!!
-
Hammon Serra
senior tag
Megállapodtam ámberek.Kacifántos úton sikerült szereznem egyHIS x800xtpe-t. ICQII-es hűtővel.Asszem egy darabig elég lesz ez a kártya
.(Mit tudnék ebből max kihozni?) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hammon Serra
senior tag
Segítsen nekem valaki,hogy honnan szedjek Asus ax800pro-hoz xt biost.Ha lehet akkor magát a progit keresem.Ne a linket küld,mert azt sem tudom mit kell keresnem

Köszi! -
Hammon Serra
senior tag
Erre lecsaptam!! H-K postázza.Odaadom a hevernak Ő meg odaadja nekem az Ő Asus ax800pro-ját .10 hó garival.+ egy kis KP-is. Persze moddolva, mert gyárilag 12 pipilője van neki.Ja és aki csinálja a moddot,Ő adja a garit is mert az Ő boltjában lett véve

A kártya 03.21-én kerül gépbe
-
Hammon Serra
senior tag
x850xt-ben van AGP-s ugye??
-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
Ismeri valaki ezt a kártyát? Nem tudom megmerjem-e venni?
Tuning megbízhatóség? egyebek....
Köszi a segítséget!!
VGA GECUBE RADEON X800PRO 256MB (472/900) +TD 2ÉV
Gyártó: Gecube
Típus: X800PRO
Teszt: SG.hu
Vezérlő chip:
Típusa: R430PRO - ATi Radeon X800PRO
Órajele: 472 MHz
Aktív hűtés: borda és ventilátor
Memória:
256 MB GDDRIII (256 bit-es)
Órajele: 450 (900) MHz
Egyéb tulajdonságai:
Csatolófelülete: 4* / 8* AGP
Maximális felbontása: 2048*1536 @ 85 Hz
Csatlakozók: CRT, DVI-I, S-Video (TV-Out)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.Elmentem a Mistralba ahol van egy használt.3 nap garit adnak egy 50 k-s kártyára. Nem merem bevállalni.....