- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Na valaki még játszik itt rajtam kívül? A Split Vendettával visszatértem a játékba és jobban élvezem mint valaha. A fent leírt probléma (brutális FPS csökkenék) igazából csak Second Contact Flashpoint rendszerben jelentkezik, mindenhol máshol sokkal jobb a helyzet. Ezzel együtt tudok élni. Egyébként a Split Vendettával nem kezdtem új játékot, már túl sokat és túl mélyen játszottam és építettem fel a kereskedelmi rendszeremet, rengeteg bányász és kereskedő hajóval, illetve építettem mindenféle űrállomásokat ahhoz, hogy ezt csak úgy feladjam és nulláról újra kezdjem. Csak az nem világos még, hogy így is végig tudom játszani a Split Vendetta storyt vagy csak a DLC -vel bejött új renszereket és szektorokat kaptam így meg? Ha viszont így is játszható a Split Vendetta story ahhoz mit kell csinálni vagy hova kell menni?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- YouTube
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest