- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Na valaki még játszik itt rajtam kívül? A Split Vendettával visszatértem a játékba és jobban élvezem mint valaha. A fent leírt probléma (brutális FPS csökkenék) igazából csak Second Contact Flashpoint rendszerben jelentkezik, mindenhol máshol sokkal jobb a helyzet. Ezzel együtt tudok élni. Egyébként a Split Vendettával nem kezdtem új játékot, már túl sokat és túl mélyen játszottam és építettem fel a kereskedelmi rendszeremet, rengeteg bányász és kereskedő hajóval, illetve építettem mindenféle űrállomásokat ahhoz, hogy ezt csak úgy feladjam és nulláról újra kezdjem. Csak az nem világos még, hogy így is végig tudom játszani a Split Vendetta storyt vagy csak a DLC -vel bejött új renszereket és szektorokat kaptam így meg? Ha viszont így is játszható a Split Vendetta story ahhoz mit kell csinálni vagy hova kell menni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest