Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
Hát igy hiteles!Nem?
Vagy akkor döntöttek istentelenül rosszul,kontárul,vagy -most.
Mindenféleképpen rosszul döntöttek - mindkétszer.../Vagy manipulálták az egész sz*rságot/
/A Tündét meg nem a *lófejéért*szeretjük,mert ez NEM az ügető!A karrierje csúcsát meg nem most érte el,mert most *lelökték*a csúcshoz vezető útról...
Hajrá bájvaj! -
Andris837
senior tag
-
Andris837
senior tag
Szvsz jó volt... A BTW nagyon jó volt, a többiek is hozták a tőlük elvárható szintet, bár a Tündinek a hangja most idegesítő volt szvsz... Na de mindegy, kicsit utánanéztem ennek az élő shownak, és úgy döntöttem, hogy nem éri meg elmenni... 5000 Ft a belépő, végig állsz, 5-re oda kell érni. Szal vannak dolgok. :/
-
Andris837
senior tag
Dehogynem...
Nekem nagyon tetszik az idei felhozatal. Van egy kettő kedvenc, van egy kettő aki annyira nem érdekel, de pont most tegnap volt az, hogy változott a véleményem az egyik csapatról. A Fat Phoenix-től nem vártam ilyen jó teljesítményt úgyhogy bennük kellemesen csalódtam.
Bár a zene amit előadtak annyira nem tetszett, deJól csinálták amit csináltak...
BLili és Ákos hatalmas volt, szvsz döntősök lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest