- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
5@$
aktív tag
nos, real temp logolás szerint nem megy 77 fok fölé a CPU.. az gondolom nem vészes, tehát ez kilőve..
memtestet engedek neki, reggelig...
-
-
tome.jr
addikt
Biztos forognak azok a ventik? Nekem egyszer volt hasonló 2 db quad radival, hogy alapjáraton leállt a gép és újraindítás után pár percen belül ismét kikapcsolt mert túlmelegedett a rendszer. Egy óra "szerelgetés" után kiderült, hogy a ventiszabályzó nem kapott áramot, így passzívban mentek a radik.
-
DiceBlade
aktív tag
tud valaki egy webshopot ahol 8pines cpu-táp ÉS 24pines tápkábel hosszabbítót is lehet kapni? harisnya NÉLKÜL kellene
-
5@$
aktív tag
egy kérdés még, szerintetek a jelenlegi 18W DDC-t ha cserélem a 10W verzióra, ugyanugy képes lesz ellátni ezt a rendszert?
-
5@$
aktív tag
nos, kb 20 perc game után érinthetetlenek a radik a gépbe.. ugy, hogy a 2db tripla között van 3db és rajta 3db 800 rpm es venti... a gép fogja és kikapcs.. nem kékhalál, meg ilyenek, hanem megáll mint a szög, és amig nem hül picit, addig nem kapcsol be, vagy bekapcsol de le is áll..
szerintetek létezik, hogy kevés a 2 tripla, és az egydb 6cm vastag single radi ehhez a cucchoz? kell hogy vegyek egy morát külsőleg gyorscsatival?
-
5@$
aktív tag
nos, megcsináltam a kivágást a ház elejére corelbe, remélem oda esik majd ahova szeretném hogy essék
az oldallapokat nem tudom még hogy hogy oldjam meg..
ha kifeszítek egy fóliát mintha az lenne az oldallap, és ugy kb megrajzolom hogy tudjak mérni az jó lehet?:S
-
beteg
őstag
már harisnyázok!!
-
jones965
Modder
-
Atke
senior tag
Ma végre befejeztem a fémtisztává csiszolást, és elvittem szinterezni, 1 hét és kész, utána még néhány nap az összeszerelés, ha minden igaz jövőhét hétvégére kész a gépem, augusztusban kezdtem...
-
jegenye77
addikt
Köszönöm nektek is.
Hát volt vele munka,de megérte. -
jegenye77
addikt
válasz
jones965 #5158 üzenetére
Igen a hibákat én is látom.
Gyorsan átnéztem a style oldalát és igen,ott a pont.Valóban hasonlít "valakinek" a motívumára a vga borításon lévő.De csupán véletlen lehet ill. tuti láttam a te géped előtte és benne lehetett a fejemben a géped eleje.Aztán mikor agyaltam a műhelyben ez ugrott be.
Picasára tudok feltölteni nagyobb felbontású képet,és oda jó vagy máshova töltsem? -
jones965
Modder
válasz
jegenye77 #5157 üzenetére
Tökéletes munka, itt is gratulálok!
Vannak benne apróbb hibák, de gondolom Te sem ezzel foglalkozol napi szinten.
Amire a másik topikban utaltam, az a videó kártya borításon lévő motívum.
Nekem valahonnan nagyon ismerős.
Kellenének nagyobb felbontású képek, mert az albumodba feltöltöttek elég kicsik.
Aztán még beszélünk róla. -
jegenye77
addikt
jones965 Akkor kérhetnék egy rövid leírást,hogy mik azok amik nem felelnek meg?
Tényleg nem gondoltam,hogy lehet esélyem felkerülni de ha már többen javasolták akkor gondoltam megkérdezem.
Természetesen pü-ben is jó! -
Atke
senior tag
válasz
Grave_444 #5152 üzenetére
Én sem értem, bár különbség azért van bőven. Pont jones965 gépénél(TJ07) jegyeztem meg, mikor kivágta a fenti tartály helyét olyan anyagvastagság van, hogy szerintem tetejéből meg lehetne hajtogatni egy komplett CM690-et.... Bár tény hogy sokszor irreális árat kérnek el értük. De egy autón is mi tud 100.000.0000 ba kerülni??? Nincs több kereke
-
Ringman
félisten
válasz
BioNiCMaN #5148 üzenetére
annak a csavarnak a neve thumb screw - (magyarul nem tudom) a neve, fekete-oxid réteggel.
ebből is több fajta van, azt hiszem neked kb ilyen kell: [link]remélem segített valamit, bár nem konkrét boltot írtam.
szimpla csavarboltban is próbálkozhatsz, max képet mutatsz róla
itt is elég sok csavartípus van (csak ez nagyker) [link]
-
Grave_444
nagyúr
-
BioNiCMaN
addikt
Emberek!
Ilyeneket, csak feketében honnan tudnék szerezni?
-
mrbig25
őstag
-
DiceBlade
aktív tag
tudom, tőled akartam, csak akkor még nem volt elég pénzem
most hogy sikerült eladni az alaplapot,. procit és joy-t így már lesz elég, de mivel ígyis úgyis rendelek a conradtól így veszek gombot is
a ventim most egy 240V-os kapcsolóval megy, nem panaszkodik
ez csak a maximumot adja meg elvileg -
Atke
senior tag
válasz
DiceBlade #5129 üzenetére
Bár nem nagyon értek hozzá, de az 48V-os, inkább nézz 12V-ost az tuti,
Nekem van egy pár darabom most, ami jobb ennél -
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
A Silverstone SG05 -ös házikóm átesett némi átalakításon...sok minden már nem férne be, de egyelőre nincs is tervben.
Némi finomítás még lesz itt-ott, de nagyjából ilyen lesz a végleges állapot. -
tomyoy
senior tag
válasz
oroszbence #5131 üzenetére
jól néz ki, de a feléből kijön házilag, sőt.
-
albert8
veterán
válasz
oroszbence #5131 üzenetére
NAgyon drága, de szép
-
oroszbence
tag
-
DiceBlade
aktív tag
szerintetek ez a gomb alkalmas lenne bekapcsológombnak?
-
albert8
veterán
válasz
oroszbence #5127 üzenetére
HA már kékek a ventik akkor kék flexibilis LED sor
-
oroszbence
tag
sziasztok milyen világitást javasolnátok ehez a házhoz led sor vagy neon ? jah és az egész gép össze állításomhoz kék fény vagy fehér fény?
-
5@$
aktív tag
valaki tud arra válaszolni, ha egy CPU FAN venti csatira rakok egy kb 20cm hosszú led szalagot, nem lesz e baja, ileltve működni fog e vele?
thx
-
5@$
aktív tag
már a gépről írom ezt a hszt... egy gyors kis teszt
...
kész lettem végre..
már csak oldallapok, és az eleje van hátra...
-
tomyoy
senior tag
-
zuchy
őstag
válasz
jones965 #5103 üzenetére
És ezek? Kicsit varázsolgattam vele. Az a baj ha túl felnyomom az expót akkor a ledes részeknél teljesen kiég. Ha ezek nem jók próbálkozhatok még máskor is. Ezeket a képeket 4 körül készítettem. Korábbi időpontban még nekieshetek, csak süssön a nap, ami vasárnapig nem valószínű. A holnap sajnos nem jó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest