Hirdetés
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hehe, dettó.
Az 5.0 miatt benéztem, de majd behánytam az új karakterek még a szokásosnál is röhejesebb kinézetétől, a túltolt színvilágú új területtől, fúú nagyon fullba nyomják azt, ami nekem nem jön be.
Megmutattam a 9 és 12 éves fiaimnak is, hát nekik sem nyerte el a tetszését a dolog. Pedig egyre inkább olyan érzésem van, hogy ezt a játékot fiatal gyerekeknek csinálják.És akkor ezen felül jön mindaz, amiket Te is felsoroltál! Az első "elfogyott a staminám a sima sprint közben" szituban kapott el a "most mégis a mi a sz*rt csinálok?" érzés és kiléptem, uninstall.
Skip gomb: Wuwa mellett még mindig tolom a HSR-t, de ott komolyan felhúz, hogy a rohadt ismétlődő napi 1 db. Daily Quest (nem task/feladat, hanem "rendes" quest) fajták közül már mindet több tucatszor lenyomtam, és még mindig nem lehet ezeknél sem elnyomni a fölös pofázást, amihez már mocskos sok alkalommal volt "szerencsém" végigszenvedni. Legalább ezeknél lehetne ezt, de neeeem...
Wuthering-ben meg eközben kaptunk egy kegyetlen jó és viszonylag könnyen játszható 5 csillagos karit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Windows 11
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest