Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem a többi "csapat" úgy áll, hogy felhúztam 2 electro% + 2 havoc% echo-t 10-15-ös szintre meg egy pár extra ATK% 1 costot, aztán Encoreról lopom a többi darabot és cserélgetem őket tower próbálkozások között
Arra voltak csak jók egyenlőre, hogy a permanens (könnyebb) challengeket megcsináltam már mindkét oldalt (24/24 doritos). A kéthetente resetelő módban 12/30 doritosom van csak. Tegnap nagyon próbálkozgattam, optimalizáltam a rotációmat swap cancel-ekkel, de nem sikerült többet kisajtolni belőle, muszáj várnom az upgradekre. Encore pont meg van szivatva a tűz ellenállású enemykkel, pedig ő van a legjobban felhúzva, a félkész többi csapat pedig közelébe se ér.Amit a tower próbálkozások közben észrevettem idegesítő dolog, hogy az auto targeting förtelmes szokott lenni néha, néha random elugranak a literálisan előttem álló enemyktől a karakterek a semmi közepére.
Resonance tower 2-es floorjáról a legjobb próbálkozásom talán ez. 20 sec kéne még, rövidtávon talán ha Verinán több ER% lenne, és többet dodgeolnék akkor lehet összejönne. A videó alapján úgy látom kb feleannyit sebzek a farkasok meg a megagyík ellen (fusion resistance miatt). Meg talán a swap canceleken tudnék még egy picit optimalizálni, az a baj hogy Encore-ra ha az összes lehetséges bufft rá akarom pakolni akkor kicsit hosszú a setup (Verina outro skill + healing szett bónusz + midair atk bónusz -> Sanhua Heron echo + cloud szett + outro skill bónusz, de előtte még be kell ékelni Encore-nak egy Inferno echo bónuszt, utána pedig a molten rift szett bónuszát skill elnyomása után).
Most ahogy ezt leírtam eszembe jutott még egy optimalizáció, Encore resonance skilljét elnyomhatnám valahogy Sanhua setupja közben, hogy megkapja a szett bónuszt és azt a pár másodpercet megtakarítsam, azt is lehet swap cancelezni. Csak az a baj, hogy Inferno-t is swap cancelezni kell, annak is hosszú az animációja, nem tudom hova férne be.
Szerk.: youtube jó automatikus thumbnailt választott

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Tekken 7 Playstation 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Arra voltak csak jók egyenlőre, hogy a permanens (könnyebb) challengeket megcsináltam már mindkét oldalt (24/24 doritos). A kéthetente resetelő módban 12/30 doritosom van csak. Tegnap nagyon próbálkozgattam, optimalizáltam a rotációmat swap cancel-ekkel, de nem sikerült többet kisajtolni belőle, muszáj várnom az upgradekre. Encore pont meg van szivatva a tűz ellenállású enemykkel, pedig ő van a legjobban felhúzva, a félkész többi csapat pedig közelébe se ér.