- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem a többi "csapat" úgy áll, hogy felhúztam 2 electro% + 2 havoc% echo-t 10-15-ös szintre meg egy pár extra ATK% 1 costot, aztán Encoreról lopom a többi darabot és cserélgetem őket tower próbálkozások között
Arra voltak csak jók egyenlőre, hogy a permanens (könnyebb) challengeket megcsináltam már mindkét oldalt (24/24 doritos). A kéthetente resetelő módban 12/30 doritosom van csak. Tegnap nagyon próbálkozgattam, optimalizáltam a rotációmat swap cancel-ekkel, de nem sikerült többet kisajtolni belőle, muszáj várnom az upgradekre. Encore pont meg van szivatva a tűz ellenállású enemykkel, pedig ő van a legjobban felhúzva, a félkész többi csapat pedig közelébe se ér.
Amit a tower próbálkozások közben észrevettem idegesítő dolog, hogy az auto targeting förtelmes szokott lenni néha, néha random elugranak a literálisan előttem álló enemyktől a karakterek a semmi közepére.
Resonance tower 2-es floorjáról a legjobb próbálkozásom talán ez. 20 sec kéne még, rövidtávon talán ha Verinán több ER% lenne, és többet dodgeolnék akkor lehet összejönne. A videó alapján úgy látom kb feleannyit sebzek a farkasok meg a megagyík ellen (fusion resistance miatt). Meg talán a swap canceleken tudnék még egy picit optimalizálni, az a baj hogy Encore-ra ha az összes lehetséges bufft rá akarom pakolni akkor kicsit hosszú a setup (Verina outro skill + healing szett bónusz + midair atk bónusz -> Sanhua Heron echo + cloud szett + outro skill bónusz, de előtte még be kell ékelni Encore-nak egy Inferno echo bónuszt, utána pedig a molten rift szett bónuszát skill elnyomása után).
Most ahogy ezt leírtam eszembe jutott még egy optimalizáció, Encore resonance skilljét elnyomhatnám valahogy Sanhua setupja közben, hogy megkapja a szett bónuszt és azt a pár másodpercet megtakarítsam, azt is lehet swap cancelezni. Csak az a baj, hogy Inferno-t is swap cancelezni kell, annak is hosszú az animációja, nem tudom hova férne be.
Szerk.: youtube jó automatikus thumbnailt választott
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest