Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Jah most utána néztem és a Between the Stars volt aktív ami nem akart lejönni róla valamiért azt úgy -40% crit dmg de minden más változatlan.
Nálam kicsit több energy regen van mert ugye Emerald of Genesist használok tehát az megspórol nekem 1 energy rollt az Echon. 'Lehet ki sem szedem a signature fegyvert, ez sem sokkal gyengébb és így kényelmesebb is használni talán'Crit % kicsit több is van mint kéne mert én ugye Shorekeeper+Lynae-vel használom mert Mornye-t skippelnem kellett.
Ha fent van Shorekeeper liberation buff akkor túl is megyek a 100%-on de mind 1 ezen már nem fogok szarakodni mert ha meg nincs fent akkor 96.6% a saját Echo buffjával.Amúgy azt nagyon tudnám értékelni ha nem csak buff ikonokat lehetne látni hanem teszem azt ha rávinném az egeret ki is írná, hogy mi a fene aktív éppen vagy lenne valami aktív buff/debuff összesítés panel amit meg lehetne nyitni. 'erre van lehetőség a legtöbb ilyen játékban'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Samsung Galaxy S25 12/128
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest