Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
válasz
üzenetére
Két ok miatt töröltem: az egyik a nehézségi szint: a gép a rajttól az első kanyarig lényegileg passzív, így lehet az utolsóból első, csak ezt hamar meg lehet unni.
A másik: bő 10 éve már a DIRT 2-ben is remek hangulati elem volt, a földúton felverődő porfelhő/sárdagasztás stb. A wreckfest túl steril. Kár érte! -
Pierre75
senior tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
A versenyek legtöbbjét meg kell nyerned, csak akkor jön össze a pontszám, amivel továbbléphetsz.
-
Pierre75
senior tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
A karrier első csomagját megcsináltam, de a fűnyíró gokardok hidegen hagynak így mikor a 2. is azzal indul, hogy 3 kerékűvel rokizzak jószándékú buszok között, azzal a lendülettel ki is szálltam.
A pályák többsége tetszik, jó csapatni. Nem vagyok pro, de az amatőrt gyorsan meguntam, nincs benne kihívás, így átnyergeltem, experten már lehet olykor küszködni. A 3 körösben mikor utolsóként indulsz, ha elcseszed a rajtot már oly mindegy, akkora előnye az élbolynak. A Wreck-ben nem húzom fel magam, ha az élen állok pl a canyon-ban és egyszer csak azt látom, hogy szemből belém rohan egy roncs. (Amikor először megtörtént, a látvány pazar volt.) Mert máskor belenyugvón tartom a 3. helyem, látva a másik kettő annyira előttem csámpázik, minek sietni. Egyszer csak előbb az egyiket oldalba kapják, a másik kisodródik, és én is egy hajszállal kerülök el egy kamikázét...
Ha megereszt az agyvizem, mert kicsit többet kaptam vmelyik roncs figyelméből, mint megérdemeltem, akkor igyekezetem már nem a versenynek szól, hanem a sporttársra fókuszálok... -
Pierre75
senior tag
DIRT2 óta nem tetszett ennyire autós játékot. Billentyűzettel is élvezetes az irányítás. Némileg meglep, hogy ennyire kihalt a topik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest