Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolverine

félisten

válasz Bandriss #42700 üzenetére

Szerintem se a trollokat, se a taureneket, se a night elfeket nem lehet európai - vagy akár a tágabb értelemben vett nyugati - kultúrához kötni; és továbbra is fenntartom, hogy a pandarenek nem voltak korábban sem viccesebbek, mint a gnómok, a taurenek vagy a goblinok.

• Beri

addikt

a Cata sokak szerint jobb kieg mint a Wotlk
    Akiknek bejön a ratedbg, azok szerint nyilván jobb, de én nagyon sajnálom, hogy tönkretették az arénát egy az egyben. Mivel SOKKAL nagyobb mértékben dobja meg a heti capedet egy 2.2-es rbg rating, mint ugyanakkora 2v2, vagy 3v3, ezért mindenki bg-zik. Rendes progress meg nincs. Minden farmolható nulla ratingen, csak a nagy fegyver nem (az elite szett ugyebár nem ad plusz statot). Ez a casualoknak nem is gáz (sőt, miattuk ilyen az egész), de 2k feletti ellenfelet szinte egyáltalán nem kapunk egyik bracketben sem (2v2-re ez hatványozottan igaz, azt tényleg csak capelni használják). 90%-ban alacsony ratingű teamek jönnek szembe, akik nem azért nem jutnak feljebb, mert segédkerekes backpedalzorok, hanem mert csak annyit játszanak, hogy kifarmolják a heti conquest adagjukat. Akik meg kitolták a 2.2-t, ülnek rajta. Oké, 2.2-nél LK-ban is volt egy nagy lyuk emiatt, de most az egész olyanná vált, mint akkor a 2.1-2.3k.
    A PVE content meg olyan, amilyen. Nekem személy szerint tetszik DS is. Kevés trash, lehet gyorsan haladni, HC-n meg azért valamilyen szinten kihívás is van benne. Persze (tudom, hogy van, aki a véleményem miatt tüzet tudna okádni, de akkor is) ez csak PVE marad. Megy a script, csinálod, amit megtanultál, meg már ezerszer csináltál és kész. Az én szememben az igazi teljesítmény az első kill, amikor még senki nem tudja a taktikát, nincs egymillió videó a youtube-on, meg leírások, meg blabla.

De Ez a kung fu panda koppintás, szerintem az egész wow világképet lerombolja.
    A te világképedet. Engem nem érdekel, hogy pandák futnak-e szembe, vagy gnómok, összevágom én mindet :DDD

• rt06

veterán

"De Ez a kung fu panda koppintás, szerintem az egész wow világképet lerombolja."
    azt ugye tudod, hogy a pandaren regebb ota resze a warcraft univerzumnak, minthogy a kung-fu panda akar csak otlet lett volna? a brewmaster pedig egy igencsak kedvelt hos volt wc3-ban es dota-ban is (es nem azert, mert olyan cuki edes)

Új hozzászólás Aktív témák