Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistixx
tag
válasz
Scooby Dou #44906 üzenetére
Ezt nem tudom, (én csak 7 ingyen napra emlékszem), de én be is aktiváltam még a megjelenés előtt, hogy legalább kicsit visszazökkenjek a MoP előtt. Bár emlékeim szerint direkt az volt a cél az ingyenes héttel, hogy a régi frozen account-okat újra aktiválják és tudjanak kicsit készülni a MoP-ra.
-
mistixx
tag
válasz
Scooby Dou #44903 üzenetére
25.-én 00:00-kor volt a kezdés, tehát ma már lehet vele játszani.
@ #44901 whitezo88: Van ismerősöm aki 2 nap szabit vett ki MoP miatt.
-
Gabor343
tag
válasz
Scooby Dou #37882 üzenetére
Vagy esetleg ez link
Nála is elég jó áron van. -
Viktor77
titán
válasz
Scooby Dou #37882 üzenetére
Offgamers.
-
Viktor77
titán
válasz
Scooby Dou #34410 üzenetére
Offgamers.com (furcsa mód, most malware-t jelez nekem az Avira, pedig rendeltek már nekem innen GC-t, és nem hallottam volna, hogy gond lenne az oldallal). De itt a PH! apróban is van egy srác, aki árul (nagyjából egy árban van a 2), és pozitívak a visszajelzések róla.
-
mg105
senior tag
válasz
Scooby Dou #34410 üzenetére
ment pü
-
Viktor77
titán
válasz
Scooby Dou #34019 üzenetére
Wowprogress-en van játékosszám, ally/horda aránnyal. Persze ez nem pillanatnyi állapotot mutat.
Látni fogod a területváltozásokat, ezek nem a kieggel jönnek, hanem a következő 4.0.3a patch-csel (ami elvileg szerdán jön).
-
Viktor77
titán
válasz
Scooby Dou #32162 üzenetére
Szét vagyunk szórva, de ahogy olvasgatom a topicot, érzésre a Bloodscalp-on vagyunk a legtöbben.
-
efge
aktív tag
válasz
Scooby Dou #31949 üzenetére
meg kell venned az összes kiegészítőt és sorban aktiválnod őket (beírni a kódot a weboldalon)
-
Gyick
őstag
válasz
Scooby Dou #31949 üzenetére
Nem vagyok bent biztos de sztem nem elég.Ha veszel bc-t akkor csináld ugy hogy elöször a 10-day free trial serialt nyomd el.
-
Gyick
őstag
válasz
Scooby Dou #31946 üzenetére
Próbálj meg bejelmetkezni a az accoddal wow-eurpe-n.Ha betudsz megvan még.Bár átáltak már a batlle.net accountra,sok esélyt nem jósolok rá.
-
Gyick
őstag
válasz
Scooby Dou #31944 üzenetére
Ha nem törölték az accot akkor csak wotlk kell meg a bc.Bár én ugy tudom egy évig vállal garanciát a bliz hogy megtartja az accot.
-
gabranek
senior tag
válasz
Scooby Dou #29492 üzenetére
akkor nem értem miért nem kaptam meg
azért valamennyire kárpótol a végén kapott [Honed Voidaxe]. Jó kis szekerce
de jól jött volna a pont is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest