Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DjDanee87

addikt

válasz Azie #88148 üzenetére

A kettőt nem érdemes összehasonlítani. Akkoriban a 40fős raid alacsony FPSel járt együtt sokaknál. Azóta mindenkinek legalább 4 magos procija van és a leggyengébb VGA is elég annyit fejlődtek. Ehhez hozzá jön a 10-15 évnyi játék tapasztalat. Már mindenki tudja pl a barlangok kinézetét, a küldetések nagy részét, a zónák és városok neveit. Akkoriban ez mind újdonság volt és nem úgy ültek neki a dolognak az emberek, hogy questie addon miatt olvasni se kelljen semmit. Az addonok is sokat fejlődtek ennyi idő alatt, szintén könnyítve a játékot. Én nem néztem utána, hogy pontosan mit is változtat az a classic alatt futó patch az eredeti 1.1hez képest (vagyis amivel indult annak idején a játék), de gyanítom ott is volt 1-2 könnyítés/balance dolog már. Wowhead szintén hatalmas segítség, a thottbot/alakazam elég hiányos volt sok esetben.

Nehéznek még akkor sem mondtam volna a vanillat, esetleg a solo fejlődést. Az sokkal nehezebb, mint bármelyik későbbi kiegben. Emiatt volt is egy kis sírás féle hun chaten tegnap, mert páran nehéznek találják a küldizést most a classicban. Ők ugye Legion, BFA fejlődéshez vannak szokva ahol bármikor magára húzhat egy teljes falut bármelyik class és megoldja. De az első raideket biztosan nem mondanám nehéznek. Szervert és frakciót váltottunk vanillaban. A friss 60as szarul gearelt csapattal eljutottunk az első raid alkalmával egészen Ragnarosig (ő nem halt csak a második raiden), úgy hogy nem is voltunk meg még 40en. Akkor nagyon elégedettek voltunk azzal a teljesítménnyel, pedig nem mi voltunk a királyok, hanem MC már akkor is könnyű volt.

Szerintem fölösleges a kettőt hasonlitgatni. Játékélmény már nem olyan, mint elsőre, de ez teljesen normális. Nem egy teljesen ismeretlen világot fedezünk fel első alkalommal. Ennek ellenére én nagyon várom ZGt és AQ20at. A kisebb létszámú raideket imádtam.

Új hozzászólás Aktív témák