- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Csapoati #83128 üzenetére
Én mondjuk nem tudom, hogy milyen bevételi forrása lehet annak, akinek nincs professionje. Egy flask 2-3k gold, battle potionök 200-700g között ingadoznak, Vantus Rune szintén 2-3k, statot adó kék enchantok 5-10k között variálódnak. Ha az én esetem nézzük, valahogy ilyen a heti mérleg:
Vantus Rune: 2.5k
Flask of the Currents: 4x 2.5k (10k)
Battle Potion of xxxx: 20x 400g (8k)
Healing potion: 40x 50g (2k)Ez 22.5k egy napra. Lenne, mert nekem két óráig tart a flask, mert alchemy a profom és magamnak gyártom a többi potiont is, így kb. alapanyag áron 8-10k-ból kijövök legrosszabb esetben és még a guildnek is én gyártom a potionöket. Vantus Rune is saját gyártmány, mert az altomnak inscription az elsődleges.
Ha valaki még Mythic+-okra is megy napi 2-3 órára, akkor minden napra fel lehet írni 10k-t és így kijön egy heti 80-100k-s mérleg. Persze, el lehet menni flaskok és battle potionök nélkül is menni raidezni, de nálunk már közölte több emberrel a GM, hogy rendes előkészületek nélkül nem jöhetnek. Mythic+ dungeonökre is van 8-9 beavatott guild member, akik nem szívesen visznek be olyanokat +5 fölé, akiknek nicns saját potionje és kajája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest