Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Tigerclaw #72986 üzenetére
Hát nem tudom te hol láttad azt, hogy ritkán van reward... Én hétvégente pont azon szoktam néha "sziszegni", hogy tenném a dolgom, de folyamatosan jön a popup, hogy van épp tank satchel (igen, célszerű erre felrakni egy addont, mert néha szó szerint csak másodpercekig adott a lehetőség, azt meg "manuális nézegetéssel" rohadtul nem veszed észre).
Emlékeim szerint plusz AP itemet is kapsz a satchel mellé (batyu nélkül 2 itemet kapsz random heroicért, ha batyusan mész akkor 4-et), azonkívül azért az a gold az nem mindegy, WoD-ban sose voltam olyan gazdag mint jelenleg, pedig akkoriban volt egy hosszú munkanélküliségem is, sz'al...
Azt meg örömmel látom hogy nem csak engem idegesítenek ezek az idegbajos DPS emberek... Már kezdtem azt hinni hogy velem van a gond.
-
válasz
Tigerclaw #72986 üzenetére
Én nekem még kevés rálátásom van a játékra, mivel lich king után most tértem vissza. Az viszont tényleg látszik, hogy tank és healer atom kevés van. Én monkot akartam indítani, mert maga a class nagyon tetszik, de pont a gyenge tankolási képesség miatt döntöttem úgy, hogy inkább már meglévő warrioromat szintezem fel.
A szintezéssel kapcsolatban is vannak mondjuk észrevételeim. Tudom, hogy csak egy apró szelete a játéknak, de azért vicces milyen eltérések vannak. Rugóval lvl1-ről mentem fel 110-re, volt mikor szenvedtem, volt mikor nem volt rossz, azt gondoltam erős közepes. Most szintezem a warrioromat, hát azt kell mondjam a rugó levellingben a bányászbéka segge alatt van. Warriorral bemegyek, magamra rántok 8-10 mobot és leverem őket és még olyan 80-90% hp-n jövök ki. Mondhatnánk, hogy na jó, de single target mobokat milyen gyorsan öl a rugó, hááát nemtom most így lvl76 magasságában ezt se mondanám, a prot warrior is seperc alatt elrak bármit /annó vanillában a dps legalább jelentősen kisebb volt/. Most gyakorlatilag azt kell mondjam művészet meghalni vele, míg rugóval egy rossz pull mikor 3-4 mob bejön és nincs vanish az kb halál. -
Cathfaern
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Hollow Knight és Silksong
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest