Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Frissítve Veletech-re készen - AZEV mod - Egy alufelni újjászületése - casecon modding autós témában.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz
Wolverine #50694 üzenetére
Úgy hogy még egy percet nem raideltél ez elég meredek kijelentés.
Warlockként én például mérőszámként használom. Nagyjából tudom, hogy nekem mennyi DPS-t kellene kihoznom egy egy fighton és ha alul maradok, akkor ott valami gond van. Illetve gear vagy reforge csere esetén is szoktam néha bábuzni, hogy mennyivel jobb vagy rosszabb az adott setupom.
Nézem a bekapott sebződést is, ha sok, akkor megnézem miből ered és legközelebb jobban odafigyelek, vagy jobban használom mentőimet.Recount vs Skada témában: én használtam mind a kettőt és nekem a Recount jobban bevált de azt én sem tagadhatom, hogy a Skada kevesebb erőforrást igényel.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Wolverine #50694 üzenetére
Annyi helyre írtam a problémámat, nem tudom hova mit írtam, de próbáltam 0 addonnal is, a probléma maradt. Egy hét múlva majd meglátjuk a TS-t a raiden, ha csak én vagyok fent rajta (közben raidfinderezgetek magammal - időnként megnyomom a mikrofon gombot és benyögök egy "asd"-ot) - ugyanúgy nem jelentkezik semmi probléma.
OFF: "mi a különbség a klános és a RF raidek között" - da skill mon!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Háború Izraelben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lexus, Toyota topik
- Villanyszerelés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest