Hirdetés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Healbacsi
őstag
válasz
gejzanet #41907 üzenetére
Az altalad linkelt vallas egy tankolos vallas DS-bol. Ott akar 10, akar 25 fos a raid 2 azaz ketto darab tank van, igy ha kiesik, akkor csak a masik tankkal kell versenyezned. 10-es raidben bossonkent 2 loot, 25-osben 5-6 loot esik. Szamolj utana. A raideles errol szol, hogy hetente mindig le kell tolni, es 1-2 honap tuti amig meglesz a gear nagyresze. Ezen mi a meglepo? A jatek eleje ota ez van, nem valtozott semmi.
Pvp cuccban megneznem majd milyen dps-t tolsz egy classtarsaddal szemben akin hasonlo ilvl-u pve gear van. Leesne az allad mekkora a kulonbseg. -
steveetm
őstag
válasz
Most komolyan, normál raid-es dropot linkelsz, arra hivatkozva, hogy alacsony a droprate, és így szar abból öltözködni, hogy mehess raidelni?
Tehát, 84en kifarmolsz 4k honort ÉS 4k jp-t, aztán 85ön egy délután alatt full honorfarmmal pvp-be öltözöl, számolva úgy, hogy 375 honort kapsz átlag, mondjuk fél óra egy bg, és én nagylelkű vagyok, és egy délután nálam 12 óra. tehát letolsz 24 bg-t, az 9000 honor +4000 már van, ezzel szemben chest+fejes+gatya az 6600 honor + 3400 a kétkezes fegyó, ami 1000, tehát marad 3000 honorod, amiből kiveszel még max 2 cuccot. Ok.
És te ebben a 12 órában pvp-zel, ahelyett, hogy instáznál, ami jp-t IS ad, és itemes IS dob?
Azt a 12%-os linket pedig tényleg nem tudom eléggé megköszönni, made my day, mondhatnám, de tényleg.
Üdv. : steveetm -
-conrad-
addikt
válasz
6 évi játék és hc raidelés után úgy, hogy kiegenként váltottam karaktert (pap-druida-rugó-dk-hunter volt a raider karakterem) mondom, hogy nincs igazad. Egy karaktert PVP-gearben max. healert vinnék hc instázni (5 fős), mert a fightok elég rövidek ahhoz, hogy ne legyen oom.
Te tegyük fel, hogy megvan a full pvp seted, és bemész LFR-ezni.
Healerként oom leszel azonnal, nem fogsz bírni egy fightot manával úgy, hogy normális healt toljál ki közben. DPS-ként is a béka valaga alatt leszel, mivel a PVP itemeken resilience van amit nem lehet reforge-olni, amin meg esetleg van haste/crit azt meg le kell szedned mert nem lesz elegendő a hited eltalálni egy bosst raiden. Tankként meg.....
Szóval lehet örülni, hogy húdejó mert magas az ilvl de semmit nem ér. Az a gear PVE-re annyit ér, mintha ZG-ZA gearben lenne a karaktered.
Én egyedül a hunterrel kényszerültem rá arra, hogy felvegyek pvp itemeket raidelés kezdetekor, mert 1-2 napom volt felrántani és raidképes állapotba hozni. Ezt viszont tudták akik felvettek és olyan szinten farm volt a content, hogy minden itemet vihettem ami esett, mert mindenkinek megvolt minden. Szar is volt a dps-em amíg nem volt meg a pve gear.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- ROG Strix G18 G814JI 18" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Új 28-as alu kerékszett féktárcsával, hátsó sorral
- White GAMER alap! i9-14900K / Z790 STRIX / 32GB 6400MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold! BeszámíTOK
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest