Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
lvl 19 tényleg nem valami nagy fun, nagyon kevés a képesség még
nekem 44 és 73-74 körül tetszett legjobban a bg (rogue)
persze ezek is csak akkor ha a lehető legjobb cuccokat beszerzed
74 különösen jó, mert kb 2500 honorból ki tudod venni az egész 70-es brutal gladiator geart, és 74-en garantáltan te leszel a legnagyobb szintű a bg-ben, a brutal szett pedig az elérhető legjobb ilyen szintű pvpreaz a nagy poén, hogy rugóval ugye kiválaszthatod hogy kit támadsz meg
és ha kiválasztod mindig az alulgearelt embereket, akkor ezeket 1-2 ütéssel ki is végzed, majd megint eltűnszhosszútávon nem túl érdekes, de alkalmanként 1-2 órát játszani így nagyon szórakoztató
egyszer csináltam egy warlock ellen, hogy mindig megvártam a temetőben és lecsaptam
asszem a 8-ik halál után ki is lépett bg-ről -
Viktor77
titán
Kimaxolsz egy karit 19-re, beszerzed a legjobb cuccokat erre a szintre, és így elvileg BG-ken te leszel a legerősebb. Értelme nincs, fun.
Viszont ugye mindenki aki itt megáll (és ilyen XP kikapcsolós mókával csak ilyenekkel kerülhetsz össze) ugyanazt csinálja mint te, ergó ugyanott vagy, mintha nem csinálnád.Régen volt értelme, ugyan XP kikapcsolás még nem volt, viszont BG-ért nem járt XP. Így ha ott nem questeltél, megálhattál 19-en, és akkor még nem volt elkülönítve a két csoport.
AV gyorsabb lehet, valóban. De mintha buknál az átváltásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest