Hirdetés
- hcl: Mér' nem mér?
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
decibel
aktív tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ha minden igaz mindegyik bosshoz tanácsos 3 healert vinni, legalábbis amíg nincs túlgearelve/rendesen betanulva.
Ebből a háromból értelemszerűen oszlanak a szerepek, azaz ha két tankra van szükség,
akkor 2 dedikált tank healer, ha csak egyre, akkor 1 tank healer és két raid healer.
10-es raidre is azt ajánlom, hogy serenity-be légy és mindig cd-n lődd a tankra a serenity-t, vagy ha valaki haldoklik, akkor arra. Egyébként flash heal-t nem kell teljesen elkerülni megvan annak is a helye, csak ne legyen top3 között a healing done-ban
Haste-t adhat még warlock, bár inkább resto druidára, vagy shadowpapra kéne raknia a dark intet-et. Ha tuti mindig ott van a raiden egy sámli aki lerakja a haste-es totemet, akkor elég ~7,5% is, de a több sokat segít a gyors reagálásban.(10 embereset egyébként saját tapasztalatom szerint nehezebb/stresszesebb healelni mint 25-öst.)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Olvasás?
Egy könyv 3000-5000Ft alatt nem áll meg, és ha az embernek az tényleg hobbija, akkor 1 hétnél nem tart tovább... Letöltjük ingyen verziót meg ugyebár ne vegyük ide. -
Wolverine
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
A kötés és a horgolás fonalat igényel; a kaktuszt meg kell venni, ahogy a virágföldet és a tápoldatot is hozzá; olvasás... na az igazán drága a mai könyvárak mellett

-
H.O.D.
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Mindenképpen jól jön egy raidframe addon, illetve én a Clique-et használom még a papnál
Ha tank healer szerepben leszel, akkor a single target healingre koncentrálj, levehetőek az AoE heal glyphek, stb. Nekem az a tapasztalatom, hogy a tank healer általában nem priest szokott lenni, raid healre viszont az egyik legjobb a shaman után.Flash heal most valahogy tényleg nem az igazi, egy Remew+Heal kombó a nyerő szerintem. Ha a trutyiban AFKol valaki, azzal úgysem tudsz mit kezdeni,
Elég hamar bele lehet tanulni, meg lehet tanulni, hogy kit érdemes menteni és kit nem. Sok szituban kell dönteni, hogy egy ember haljon biztosan, vagy három.Figyelj a self healre is, én azt tanultam meg a legnehezebben (ez a mi lesz az orvossal, ha megbezegszik jelenség)...

Haste-ből harácsolj nyugodtan, azt hiszem, egyébként van capje valahol, de nem tudom, hol. Legyen bazi sok Intellect, meg Spirit és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bang&Olufsen Beoplay EX füles
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy könyv 3000-5000Ft alatt nem áll meg, és ha az embernek az tényleg hobbija, akkor 1 hétnél nem tart tovább... Letöltjük ingyen verziót meg ugyebár ne vegyük ide.