Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Ez van, srácok...
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Alátámasztom. Demo nagyon NASA rakéta lett. Deston én azt figyeltem meg, hogy hamarabb járnak le a CDk. Szóval ott is figyelni kell ezerrel, de fele annyi dologra. Destro eddig szerintem is nyerőbb, bár demo fun lett, de bonyolultabb.
Egyszóval vége a destro lazaságnak is már. (afflyt és senm próbáltam)Hasznosnak tartom, hogy most már figyelmeztett, ha az imp proccolja az ingyen SoulFire-t. Ez tetszett, Viszont NEKEM nagyon hozzá kell szokjak a 3 shardos rendszerhez. Figyelni rá, hogy fight előtt mindig tele legyen, azt jól elosztani hosszab fight alatt stb.
Nekem viszonylag kevesebb Spirites cuccom volt, viszont meglepően sok uccomon volt crit. Ez nagyon szépen ment is át masterybe. 13-14 mastery ratingot sikerült összeharácsolni.
Ami nem tetszett, hogy megszüntették a Spel illetve Fire stonet. Jó ötletnek tartottam és örültem is neki. Most meg megint kiveszik...
Hál' Istennek visszakapjuk a pet neveket. Majdnem könnyek közepette írtam egy GMnek, hogy ugyan lécci már, legalább az impét. Szokás nagy úr, na!
Hozzá kell szokni, e a destro még a Searing pain nélkül is fasza lett. (Demo is, de ha már egyszer hozzászoktatták a jónépet a könnyen játszható karakterekre, s most meg brutál mód on... :S )
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest