Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CactuS #29257 üzenetére
Szerintem nem az ISP szakma ilyen, hanem az emberek hozzáállása ilyen (nagyrészt).
Én ennél jobb hiszemű vagyok, és azt gondolom hamarosan megoldódik, mert az senkinek nem érdeke hogy te ne tudj WoW-ozni (szolgáltatócsere, miegymás miatt).Szerintem nem túl bonyolult a kérdés, egy-egy eszköz lefagyása okozhat ilyet simán, szerintem nem kell túl messzire menni. Ez egy nem normális, és igen ritka jelenség, amit orvosolni fognak, addig is marad a 22:00 - 14:00 közötti játék.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Autós topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest