Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kenwood

veterán

válasz Ribi #27919 üzenetére

Volt nehany pillanat,amikor en is ugy ereztem,hogy a jatek legnehezebb bossa,talan kozejuk tartozik,de csak a taktikan mulik,barmilyen setuppal lemegy.

A lenyeg (termeszetesen azon kivul,hogy megy az interrupt,dispell) felmerni,hogy kik azok,akik nem okoznak nagy galibat,figyelmen kivul hagyhatoak.

A legutobbi felallas ugy nezett ki,hogy .

Pala,Warri,Spriest,Lock,Saman,Dudu
    Ami miatt sokat wipeoltunk az az volt,hogy a resto druidra energiat forditottunk.
    Semmit nem healel,teljesen jelentektelen 10esben,erdemes a vegere hagyni.
    Warri szinten lenyegtelen,ha nem allsz bele a wwbe,nincs gond,ha igen,menj tetrisezni.
    Pala is hatrebb van a prioban,priest sem zavar sok vizet.

Ennel a felallasnal a mukodo taktika :
    Samlira a focus,hero az elejen,ahogy protot kap,szedni rola,ezutan a lockot,nagyon komoly dmg forras.Ha ok ketten meghaltak es meg el mindenki raidben,lenyegeben meg is van a fight.

• Viktor77

titán

Nekem az egész insta tetszik. A bossok könnyűek (talán túlontúl is). GM-ünk hatalmes ötlete volt, hogy mivel nem túl nehéz az insta, így altokat is leviszünk (kb. olyan 19-6 a main-altok aránya), így két csapattal tudjuk farmolni az instát, gyorsabb a gearelődés. 10-esben 5 csapattal toljuk, szintén pár alttal kiegészülve. Ulduarban ez eszünkbe sem jutott volna.

Pvp boss mókás, bár én sokat nem látok belőle, hátul állok és healelek (meg dispel). Ha nagyritkán rámjönnek, akkor bubi, de ez tényleg nagyon ritka (egy fight alatt kb. egyszer talál meg a warri vagy a dk). A lock petet szoktam fearelgetni focusban.

Twinek meg egyenesen faceroll kategória, az insta messze legkönnyebb bossa. Elsőre lement, különösebb erőfeszítés nélkül. Számolgattam, és ha mindenki tudja a dolgát, akkor olyan 2-3 healeres fight (közelebb a kettőhöz). Egyszerűen nincs aoe sebzés (mondom, ha mindenki teszi a dolgát, mert különben van, kihealelhetetlenül)(bár ez sem igazán aoe sebzés, csak az hal meg, aki elcseszte). Beáll egy pala középtájékra, és egyedül megtartja a két tankot. Szó szerint vicc.

• FefeeX

veterán

Én ezt eddig nem is tudtam, hogy ilyen van, olvastam amit írtál és most nézem wowheaden... Ez de kva jó :) Mondjuk egészen más skillek kellenek PVPhez mint PVE-hez, sőt megkockáztatom, sokkal több kell hozzá...
    Bár még nem voltam ott, és a leírás alapján az 5fősben nem úgy viselkednek a bossok mint 10esben (azt írja, ha valaki low health, akkor arra váltanak raiden) - de ha ennyire okosak, érdemes tankot tartani, vagy mindenki inkább go DPS? :) PVP ruha mindenkire (már ha tényleg PVPk a bossok, és számit a resi), mindenki DPS meg healer, CCket meg váltani (elméletileg ez is működhet, ha ventri vagy TS megy közben - mage és sámán pl 2 cc után targetet cserél) - 10 vs 6 elvileg könnyű menet lehet, bár a HPjukat sehol sem látom... Aki 5v5 arénát szokott tolni, talán nincs akkora nagy bajban - ehhez a bossfighthoz nincs immortal acsi? :D

Alapvetően nálunk sok a PVPs a guildban, kár hogy gearben még nem tartunk ott, hogy idáig eljussunk - legalábbis ezt gondolom...

Új hozzászólás Aktív témák