Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luos
tag
válasz
Djuree #12515 üzenetére
Hunterek elég jók ha tudják őket használni.
Pont 1 hete fizettem be a wowt, meg is volt életem első pug karája, van 770 dmg upom 35% self buffed crittem fire mageként. Annyira szánalmas volt az egész grpaz egyik hogy első lettem dmg-ben, 8%ot vertem ra princen a masodikra aki egy olyan hunter volt aki most volt előszor karában azzal a karival, ott esett ki neki első bossbol az ij majd princeből is az ij.
A többiek pvp gearben elkaristoltak...Mage mondja: azért nem lövök hogy nehogy lehuzzam a tankról, (princenel) fight végén dmg lista: én hunter tank , mondom azért ennyire nem kellett volna vigyázni...ah utalom ezeket az ilyen fajta embereket ("pugokat") mert itt nem köti őket ahhoz semmi hogy csinálják is azt amit kell..Nah sirtam egy sortDe legalább a druidámmal megvan a 69, már csak 1 szint és aztan en is mehetek karát farmolni
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Formula-1
- Mobil flották
- Yettel topik
- Autós topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Path of Exile 2
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest