- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Jó Reggelt!
Nagyon jól sikerült a tegnapi insta maraton.
Bemelegítésképpen Hellfire Ramparts-al kezdtünk, mert Anxius-nak már nagyon kellett a staff, amit az egyik boss dob itt. Közben végig húztam, hogy ne felejtsen el imádkozni, mert másképpen nem fogja dobni a staffot a boss. Sikerült is felhúznom, néha már nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket használtunk. Közben valahogy úgy sikerült a roll, hogy egymás után három tárgyat is én loot-oltam. Persze Anxius ezt sem állta meg szó nélkül. Mint később kiderült, teljesen felesegesen húztuk egymás idegeit, hiszen most sem dobta a staff-ot a boss.Inkább nem írom le hogy Anxius mit mondott...
A végén azzal vigaztaltam meg, hogy Alinax is már vagy tizedszer jött le a kardért, és neki sem adta még soha. Majd versenyeznek, hogy ki fog előbb loot-olni.
A következő insta Blood Furnace volt. Sajnos a tankunk ide már nem jött velünk, de találtunk egy 70-es rugót, és ő meglepő ügyességgel hajtotta végre a feladatot. Igazán fellelkesültünk ennek láttán. A damage meter szerint elég változó teljesítményem volt. Főként Kitartás és Lulu után voltam harmadik, de olyan is volt hogy második helyen sikerült végeznem. Anxius meg végig kérdezgetett, hogy csinálok-e képeket? Mondtam neki hogy ne aggódjon, a Hős Gnóm Története már megvásárolható papíruszon és kőtáblán is.
Ebből a screenshot-ból látszik Anxius hatékonysága.
Persze a jó kifogás sohasem rossz, igaz?
A legmókásabb dolog azonban az volt, amikor egy wipe után élesztgettem a társakat, és sehol nem láttam Lulu-t. Mindenhol kerestem, hiába. Végül észrevettem egy furcsa kunkorodó valamit, ami kiállt a talajból, mint kiderült, Lulu farka állt ki a földből (Nem kell rosszra gondolni, a Draenei-knek két farkuk is lehet, de mivel ő női karit kezdett, így neki csak egy van). A következő mérés eredménye. Szóval ezzel vége lett a második instának is. Sajnos Lulu-nak és Kitartás-nak is el kellett mennie, így random group-ot kellett létrehoznom Mana Tombs-ba, mivel oda akartam menni egy küldetés miatt.
A Mana Tombs-i csapat elsőnek nem sikerült elég jól, mivel nem találtunk healer-t, így más lehetőség nem lévén én próbáltam meg elsőnek a dolgot, de úgy kb. három sarokkal a bejárat után beláttuk hogy ez így nem fog menni. A Warrink is összeveszett a leader-rel, így az kirúgta. A Pala tankolt innentől tovább, és hál' Istennek találtunk egy Holy Pap-ot is, így most már semmi akadálya nem volt a továbbmenetelnek. Innentől kezdve egy-két berántásos balesetet kivéve nem volt több gondunk. Ahogy szoktam mondani, sztranzsé.
Secperc alatt eljutottunk az utolsó boss-hoz, itt egy kis taktikai megbeszélést tartottunk, és viszonylag hamar lenyomtuk. Végre meglett nekem is a quest-em. A végén megköszöntük a party-t és ment mindenki a dolgára.
Utána el akartam menni Underbog-ba is még, de Kroenen-en kívül senki nem volt online a guildünkből, aki elég magas szintű lett volna hozzá. Így hát elkeztünk egy random group-ot létrehozni, de húsz perc várakozás után sem találtunk senkit. Ekkor mondtam hogy hagyjuk Underbog-ot, inkább menjünk el Ramparts-ba, legalább Anxius-nak hátha esik most a staff. Kroenen nem volt a legboldogabb, de meggyőztem. Én is unom már Ramparts-ot, de az is pénz, tárgyak, xp. Arról nem is beszélve hogy a kicsiket is húzni kell felfelé a későbbi raidek miatt.
Így végül nekikezdtük összeszedni a csapatot.
Elindultunk végül Ramparts-ba. Persze ez nem ment mindenkinek zökkenőmentesen, de végül sikerült bejutnunk. Kroenen-nek mindjárt meglett a véleménye.
Túlesve ezen a kellemetlen incidensen, most már nyugodtan haladtunk tovább. Bár Anxius-on nyomot hagyott a dolog, néha értelmetlen dolgokat csinált, de komolyabb baj nem volt. Meglepő könnyedséggel haladtunk tovább. Egészen az ajtóig. Itt véletlenül berántott a rugó egy patrolt, aminek wipe lett a vége. Ekkor egyszerűen beköpte hogy mennie kell, és kilépett. Innentől négyen mentünk tovább, legfeljebb a sárkányt hagyjuk a fenébe, csak Anxius-nak legyen már meg a staffja végre.
Így hát továbbmentünk négyen, de csak a második bossig. Anxius szerencsétlenségére most sem dobta a staffot a boss. Inkább nem rakom be a screenshot-ot amin a megjegyzése olvasható.
Már éppen készültem kilépni, mondván még egy instára már nem lenne elég ember, Ramparts-ba meg már nem megyek még egyszer, amikor Lulu rámwhisp-elt hogy mennék-e velük Mana Tombs-ba. Mondom, persze. Így hát elindultam a Maraton utolsó instájába. Viszonylag hamar el tudtuk kezdeni, sajnos egy idegenlégiós most is volt a csapatban, így angolul kellett dumálnunk. De ez nem okozott gondot szerencsére, így viszonylag hamar eljutottunk az első bosshoz. Jut eszembe: Ezeket a Spirit Shard-okat hol lehet beváltani? Már van vagy 20. Nagyon jól haladtunk, nem sok idő múlva már Tavarok-ot vettük rá arra, hogy alulról is szagoljon meg egy ibolyát. Persze ilyen határozott kérésnek még egy ilyen melák sem képes ellenállni. Így hát eleget tett neki. Haladtunk tovább, elég hamar kivégeztük az insta hátralévő részét, így hát nemsokára be is fejeztük. A bossnál egy kicsit megszenvedtünk, de végül lement az is. És ez jó befejezése volt egy termékeny napnak.
Ui.: Kedves Moderátorok! Amennyiben a fentebbi linkeken olvasható illetlen beszéd néhol nem lenne elfogadható, legyetek szívesek törölni a linket. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest