Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

Nem tudom hogy az én remekbeszabott időérzékem, vagy csak a SEP-em (Superior Epic Pech) miatt, de megint jó napot választottam az Insta Maraton v2.0 megrendezéséhez. Pedig már tolom a gamét egy ideje és tudom hogy Szerdánként karbantartás van a szervereken, mégis csak akkor veszem észre, amikor lépnék be a játékba és nem lehet. :O

Pedig ma ráérnék reggeltől estig instázni. Mindegy, 11 órakor legalább többen leszünk, nagyobb eséllyel tudunk majd csapatokat alapítani.
    Az érdeklődés azonban szerencsére megvan ezirányban, egyre többeknek tetszik ez a kezdeményezés. És ez jó, mivel jómagam a pvp elkötelezett útálója vagyok, inkább reggeltől estig járok egyik instából a másikba, minthogy questelgessek, közben végig arra várva, mikor csap le egy éppen arra járó hordás. És igen csak unfair most már egy ilyen találkozás egy 70-es, epic mounton dwellegő full Gladiátos set-es hordás ellen. Itt már mindenhol olyanok nyüzsögnek. De hálistennek a Gathering Stone-oknál egyre kevesebb a Horda-Ally párharc, így az instákba legtöbbször probléma nélkül be lehet menni.

Amúgy ilyen hiperszuper cuccokat csak pvp-vel lehet szerezni? Nem lehet ilyesmit (Nem ugyanazt, de kb. ugyanolyan szintűt) találni a nagyobb instákban/raideken? Mert ha nem, akkor az instázáson kívül mást már valszeg nem is fogok csinálni ezzel a karakterrel. Még egy karaktert pedig már nem tudnék felnevelni pvp-szerveren. :(

Na mindegy, 11 órától Insta Maraton v2.0. Mindenkit szeretettel várunk, aki az Outland-i instákat (Persze csak ahová én is be tudok menni. :P ) szívesen kipucolná.

Új hozzászólás Aktív témák