Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom hogy az én remekbeszabott időérzékem, vagy csak a SEP-em (Superior Epic Pech) miatt, de megint jó napot választottam az Insta Maraton v2.0 megrendezéséhez. Pedig már tolom a gamét egy ideje és tudom hogy Szerdánként karbantartás van a szervereken, mégis csak akkor veszem észre, amikor lépnék be a játékba és nem lehet.
Pedig ma ráérnék reggeltől estig instázni. Mindegy, 11 órakor legalább többen leszünk, nagyobb eséllyel tudunk majd csapatokat alapítani.
Az érdeklődés azonban szerencsére megvan ezirányban, egyre többeknek tetszik ez a kezdeményezés. És ez jó, mivel jómagam a pvp elkötelezett útálója vagyok, inkább reggeltől estig járok egyik instából a másikba, minthogy questelgessek, közben végig arra várva, mikor csap le egy éppen arra járó hordás. És igen csak unfair most már egy ilyen találkozás egy 70-es, epic mounton dwellegő full Gladiátos set-es hordás ellen. Itt már mindenhol olyanok nyüzsögnek. De hálistennek a Gathering Stone-oknál egyre kevesebb a Horda-Ally párharc, így az instákba legtöbbször probléma nélkül be lehet menni.Amúgy ilyen hiperszuper cuccokat csak pvp-vel lehet szerezni? Nem lehet ilyesmit (Nem ugyanazt, de kb. ugyanolyan szintűt) találni a nagyobb instákban/raideken? Mert ha nem, akkor az instázáson kívül mást már valszeg nem is fogok csinálni ezzel a karakterrel. Még egy karaktert pedig már nem tudnék felnevelni pvp-szerveren.
Na mindegy, 11 órától Insta Maraton v2.0. Mindenkit szeretettel várunk, aki az Outland-i instákat (Persze csak ahová én is be tudok menni.
) szívesen kipucolná.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Formula-1
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- TCL LCD és LED TV-k
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest