- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
FullHD monitorom van csak abban használom és a legtöbb effekt HIGH beállításon vagy ahol lehetséges afölött van, egyedül a spellek csillivili effekt részét raktam közepesre mert zavarja a szemem amikor réden minden spell úgy villog csillog mint egy vaku, illetve az rányékok vannak még közepesen, mert nem látom értelmét a magas beállításnak itt. Win8.1-em van ofc. Sok MMOt próbáltam már de kiváncsi lennék melyik volt az ahol 200vs200 emberrel nem fosta össze magát a játék...Aion, SW:TOR, TeraO, talán a warhammer volt ami egész tűrhető volt ilyen szempontból, meg annó az DAoC volt még használható pedig azt még modemmel is toltam...Amúgy most hogy nvidiád van ashran röccenés mentes lett 200 fővel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gaming notebook topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asztalos klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest