- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Aktív témák
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Mai platoon Bélával↓
15ből 10kicsi rózsaszín indián(Top indiánok: JT, 3xVK45+nem volt arty) az imitálást választotta
úgy csináltak mintha csinálnának valamit de biztos elfogyott útközben a rambópiaMi meg 3an beszívtuk a hillen mert seki nem volt mögöttünk esélyünk sem volt megállítani az inváziót itt Alex ki is nyiffant a T29el utána Béla az egérkével a másik oldalra indult és szépen előre menetelt
mert arra is kellett vki én nekem meg maradnom kellett középen
különben simán betörnek cappelni persze nem sokáig bírtam mert az ellen 7ese hamar kiszúrta hogy egyedül vagyok és a kis bátor hőscincér nekem ugrott 3 társával de benézte a dolgot
mert ha nem gyújtanak be hátulról a sztálin hetes kemencéjébe ő húzza a rövidebbet.
Ezután mondanom se kellene de áttörtek és az összeset harapófogóba szorították mert annyira ügyesen gondolkoznak hogy"
ó a nagyokat nem kell támogatni majd megoldják nehogy már arra menjek amerre ők is"
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest