- Fórumok
- PC játékok
- World of Tanks - MMO - Archívum I.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- potyautas: Sára és a párja.
-
22100 - 22001
50174 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
virkir
veterán
-
Iron Funeral
őstag
Én úgy vettem észre, hogy csak akkor lő át a 100-122mm ágyú ha beforgatod a tankot, ezzel negálva a V forma előnyét. A kis 3szögeket én is úgy tudtam, hogy hitbox nélküliek de már láttam őket lyukasan nem egyszer szóval valami változott. Valamelyik patchben volt egy IS-3 hitbox fix ha jól emlékszem, de nem biztos.
az előző duplázós kör linkje valahogy félresikerült de itt van ez, nehogy kárba vesszék.

-
vhw
addikt
-
Eagle16
addikt
Múltkor én is néztem kicsit, hogy a T32-esemet a Type 59 folyamatosan átlőtte szemből AP-vel. Bár lehet gold ammo volt, akkor még le is volt értékelve.
Én úgy emlékszem hogy a Su-152-es D-25-ösével nekem nem lőtte át a 127mm-es döntött részt. Meg úgy egyáltalán, egyik orosz 175mm-es átütésű ágyú sem nagyon...
-
fsb1000
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
-
Paul119
addikt
type 59 el multkor 3 lövésből 3 átment a ki egészítő lemezek melletti helyeken is bár a t95 ágyúja néha úgy viselkedik mintha legalább 200 as penje lenne vagy csak nekem tűnt ez fel?
jut eszembe király tigris kapott valami armor erősítést ?
-
Eagle16
addikt
Nem tudom pontosan mennyit fog rajta segíteni az a 2 fok. Olyan sokat nem hiszem, hogy 200-as átlag átütésű ágyúkat megállítson. Nekem az is elég lenne ha a 175-180mm átütéssel elbánna, tehát max. 10-ből 1-szer lőhesse át, nagy mázlival, +25% bónusszal. Mert most sajnos előfordul még az is, hogy a KV-3-as a 122-esével 2x egymás után átlő. Viszlát 800 HP, 2 lövésből, T6 tanktól.
Igaz hogy régen teszteltük, még a bétában, de anno a két kis szélső háromszög páncél nem is tartozott a hitboxhoz, simán keresztülrepült rajta a lövedék

-
vhw
addikt
-
D.Orion
veterán
-
Iron Funeral
őstag
Jól mondod, a 175mm ágyúkat jól hárítja és a Pershing ágyúja sem megy át rajta, bár az enyémről pattan a Panther féle 75mm és a T5E1 is lecsúszik olykor olykor , a normalizáció nerf után pedig szerintem hasonló helyzet ezekkel mint a mostani 175-180as átütésüekkel, figyelembe véve azt, hogy egy 60°-ban döntött lemez ~10mm-el lesz "acélosabb".
Ezeken a helyeken át lehet ütni szemből 175-180mm ágyúkkal.Jut eszembe, "duplázzunmk IS-3at meccs"

-
virkir
veterán
Vegyél és húzd ki T5-ig minimum, ha németet választod akkor a GWPanther-ig mert valóban sokat lehet tanulni belőle, hogyan kerüld el a lövéseiket.
Ráadásként számomra idegnyugtató, ha sok balfék tankkal rak össze a játék akkor váltok Hummel-re és jól szétlövök mindenkit + hozza a creditet nem viszi.
Meg tudod lehet, hogy a ronda az aki tud a bögyös meg csak hagyja magát.
Ha a 7.0-ra vársz akkor ebben az évtizedben nem lesz arty-d, ha a 0.7.0-ra akkor meg lesz tracer és úgy tanulni már nem annyira egyszerű ha folyamatosan menekülni is kell az ellenfél arty elöl. -
psycroptic
őstag
Nem feltétlen kell beíratkozni, lehet továbbra is szidni őket...

Erre csak egyet tudok mondani, hogy ha legalább jó a segge, akkor igen azt is meg kell húzni, hogy tudjál különbséget tenni.
A másik, mikor elkezdél tankozni, akkor pl. stockTigrincsben ülve azonnal tudtad, hogy kell meglőni egy IS-4-et? Esetleg megkérdeztél valakit? Vagy elkezted kipróbálni hogyan(szemből/oldalról/hátulról/tornyon/testen)--mivel(AP/HE) tudnád megsebezni?
Félre ne érts nem védek senkit és nem szidok senkit.
-
Paul119
addikt
-
vhw
addikt
-
fsb1000
nagyúr
OK, korrekt.
na... most akkor vegyek ARty-t?
vagy irotkazzok be egy Anti-ARty vagy a "hogy bújjak ARty elől" tanfolyamra?Olyan ez mintha a bögyös vörös nővel szeretnék lenni, de elötte a ronda nővérét is meg kell húzzam párszor, hogy tudjam mi mere található.
ehhh... megvárom a 7.0-át, hát javul a helyzet. (bár nem hiszem) -
D.Orion
veterán
-
Paul119
addikt
-
D.Orion
veterán
És sík terepen kaptad azt a találatot vagy csak valahonnan jött a lövedék...
Én TD-vel alapból úgy állok meg ha a pálya engedi, hogy a döntött páncélra pont magasról tehetek(szó szerint), mert fentről lövöm őket...Ui.: Panther-el befejeztem, majd free xp-ből átugrom ezt az önjáró TNT-s konzervdobozt. WAR-is képes felrobbanni. Ez nem T7 hanem T6 medium tank, szánalmas páncélzattal.
-
-vitya-
őstag
-
đe$|re
senior tag
Ezzel tisztában vagyok. De mikor pontosan szembe jön, ő lát téged, te viszont őt nem? Na? Ugye...Mindent meg lehet magyarázni, csak ebben a játékban ezek többnyire nem érvényesülnek.
Ja igen, Maus. El tud bújni a 10cm-s bokor mögött, de ugyan ez igaz az összes heavyre. Téged meg 20 bokor sem tud eltakarni. (mozdulatlanul+camoval)
-
vhw
addikt
-
Zeratul
addikt
-
Paul119
addikt
-
Eagle16
addikt
Az L/56-os PaK-al mondjuk pont nem lehet átlőni, hiába nagyobb az átütés. Bele kell kalkulálni a döntöttséget is.
Az Is-3 frontja kb. 175mm átütésig ad jó védelmet, bár lőtték már át az enyémet D10T-vel is...meg D25T-vel. A patch után kicsit erősödik, de L/71 ellen nem fog védeni akkor sem.
-
psycroptic
őstag
No, akkor én megosztom veled az én válaszomat:
-Miért Arty-zok?
I.) Legfőbb indok, hogy tankban ülve az esetek 90%-ban el tudom kerülni az arty általi halált, ezért minden nap játszok egy kicsit az arty-val, mert más artistáktól is lehet tanulni. Elég sűrűn tapasztalok új beállási helyeket ezáltal rájövök, hogy hova látnak még be. Ez szintén hasznos tankban ülve.
II.) Ha elhiszed, ha nem én állítom, hogy a csaták zömében kihívás és élvezet arty-val lenni, mint bármely más tankkal. Főleg városi pályákon. Ha jó a csapat, akkor még Himmelsdorfon is is lehet alkotni. Nemegyszer szedtem már ott is 4 frag-et valamint egyedül maradtam és megnyertem a csatát.
III.) CW-re is kell.
Ez az én véleményemet tükrözi s nem az arty-sokét.
(#22065) KaLeun: ha le tudsz mondani arról, hogy öljél vele, akkor hamar meglesz a torony+cső. Nekem is nehezemre esett a lepkefingnyi sebzés de túl tettem magam rajta és inkább arra mentem rá, hogy felfedezek+megsebzem, ha valaki már elkezdte a csapatból lőni, akkor már mentem is tovább a következőre. Így besűrűsödtek a 900-1100xp-k meg 26.000-28.000.creditek. A D10T-vel már 30k felett is kerestem.
-
vhw
addikt
Mert legtöbbször ha messze állsz a bokortól, és nem pontosan szembe jön az ellen, akkor már ki tud szúrni.mert nem takar rendesen.
Viszont a két bokor mögött állás az működik, csak na nincs spot ugyanolyan vak vagy, mint az ellenfél. Ezért vannak Prohorovkán sokszor a wtf pillanatok, mikor 30 méterre tűnik fel egy maus előtted.
-
Murder3
addikt
-
D.Orion
veterán
Minden oké úgy egyébként?
JagPanther legkisebb ágyúja is 132mm-es pen-el rendelkezik, míg a te frontod 110mm. Hol itt a probléma? 
hemaka:
Azt mondja nem német tank...
Ezt inkább most nem is kommentálom(vagy mégis). Melyik nemzet tankjait lehet frontlövéssel felgyújtani, vagy a motort likvidálni...
TD ellen nem kell leállni semmivel sem, pláne ha nincs csak 1Tier különbség. Ezt felejtette el a harcostárs. 
-
hemaka
nagyúr
-
Paul119
addikt
ez az is3 elég papír harcos bakker szemből simán átlő egy jagpanther

-
ollie
MODERÁTOR
-
-vitya-
őstag
lőgyakorlat.... ;-)
-
-vitya-
őstag
-
KaLeun
senior tag
-
fsb1000
nagyúr
-
đe$|re
senior tag
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem nem sértégetet, viszont veled értek egyet Arty ügyben.
(egy játékfórumon ne legyen már a moderátori rangod pajzs, mert akkor nem állnak veled szóba, szét kéne választani a két státuszt. legyél moderátor amikor arra van szükség, de az itteni beszélgetésekben csak "ollie" vagy)Olvastam olyan fórumot, ahol Arty-sok kuncognak a sok balfék tankoson.
Itt legalább nem ez megy csak a poziciójukat védik.Arra válasz nem jött, ha XP/kredit fronton nem éri meg és még a stat-ot is rontja az Arty-zás akkor mi a csudának használják??????
---
(ismétlem: szerintem a játékmenetet gazdagítja, ha van Arty, de ha a csapatok 30-40% Artysta akkor az már túlzás, és tulajdonképpen csak kill vadászat a részükről, lehet ezt magyarázni, de ilyen esetekben az artyk mindig többet ölnek és sebzési rátájuk is nagy lehet hiszen a tankok meg sem mozdulnak jószerivel) -
vhw
addikt
Amúgy igaz, ha nem benne állsz a bokorban (hiába hogy szemből takarja minden részletét a tankodnak) akkor észrevesznek ha lőttél, de ha messzebb állsz egy bokortól, kb 20 méterre, és nem lóg ki semmi a tankodból, vagy esetleg 2 bokor is van előtted egymás után, akkor nem látnak meg.
Lakeville völgy felőli oldalán beálltam a sarokba T8 csatában az M10-zel, de úgy hogy a második bokorban álltam, a völgyből éppen feljövő tankokat spotolták nekem és több mint 30 lövést tudtam leadni, nem találtak el egyszer sem, tudták hogy ott vagyok, de nem láttak.Ennek az a hátulutője, hogy ha így állsz a bokor mögött nem látsz ki belőle, kvázi az ellenséget is úgy takarja előled, mint téged előle. Ilyenkor kell a spot.
-
đe$|re
senior tag
-
smisa
őstag
-
Zeratul
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
D.Orion
veterán
-
hemaka
nagyúr
-
ollie
MODERÁTOR
-
D.Orion
veterán
Panther hatalmas csalódás
, VK3001H-t jobban lehetett használni, mint ezt a valamit... Se XP-t se credit-et nem hoz, pedig már free xp-ből fejlesztettem rá majdnem mindent. VK-val távolról jobban tudtam csipegetni a T8 T9-es tankok oldalából, mint ezzel a valamivel... Ha netán 200méteren belül felbukkan egy ellenfél, akkor az meg tuti, hogy azonnal kinyírja valamelyik modulom vagy a legénységem egy tagját. Katasztrófa ez a tank. -
bandiras2
senior tag
Múltkor egy PZ4 nek megcsináltam az acélfalat. 26 lövést tettem a lánctalpába StuG-gal, aztán kivégeztem. Sarok mögül csak a láncát tudtam lőni, nekem meg lett három nagyon durva mester lövész kategóriám. Szerintem a falat kaparta a szerencsétlen.

Tankszázadba van még hely?
bandiras2-bandiras2 -
psycroptic
őstag
Én elhiszem, de még a toronytól is messze vagyok. Egyedül a lánctalpat gyúrtam még csak ki rajta. Random csatákban meg úgyérzem, hogy alulteljesítek vele nagyon a lomhasága miatt. Múltkor is én voltam a top az ellennél meg kettő darab T95. Persze, hogy velük futottam össze elsőnek. Mégcsak az egyiket láttam be is kaptam tőle egy lövést no gondoltam míg újratölt beállok mellé és megeszem, de nem jött össze, mert a másik 20 méterre tőle lemaradva adott még egy maflást és készen is volt a pályafutásom.
-
-vitya-
őstag
kár kihagyni az S-70-et, mert azzal lesz teljes a dolog. Félek is nagyon, hogyha tényleg egy 122mm-es ágyú lesz rajta tier10-esként, akkor az nem lesz-e jelenős visszalépés....
-
psycroptic
őstag
Akkor a feladat adott. Nekiugrok a kifejlesztésnek, mint bolondtehénazanyjának.

A wot/calc-on lehet megnézni a statját ugye?
-
D.Orion
veterán
T6 csatában 2db T5 és 2db T4 arty Mines-en! Fail MM?

-
Iron Funeral
őstag
Egy új 122mm ágyú lesz a top fegyver rajta szóval nem kapod meg.
-
ollie
MODERÁTOR
-
yarsley
aktív tag
-
drevil33
csendes tag
Van pár magasabb tier-ű heavy-m de nekem az amcsi vonal tetszett a legjobban. Szerintem egész jó dolgokat vettél a T34-esedre, de az optika helyett egy álcaháló, periszkóp, esetleg repeszpáncél is jó megoldás lehet rá. (de én is így használtam, mint te)
Próbáld meg kihasználni az amerikai tankok hatalmas előnyét, miszerint veszett mód tudja az ágyúcsövét lefelé biggyeszteni. Próbálj dombos részre menni, mert ott el tudod rejteni a hulldown-t (amit ugye mindenki ír itt, hogy amcsi tanoknál kötelező, mert mindenki átlövi) és ki-kikandikálva próbáld lőni a túloldalról feljövőket. Nagyon sok esetben így simán ki tudsz végezni orosz vagy német tankokat, mert azok egyszerűen nem tudnak rád lőni, mert nem hajlik annyira lefelé az ágyúcsövük. Szinte minden pályán van ilyen hely ahol ezt ki tudod használni, csak meg kell találni őket, és akkor tarolni fox.Más... ÚÚÚÚtálom a pénztelenséget... mármint kredit. Tegnap eladtam a TigerII-t, és megvettem az E75-öt, végre. A baj csak az, hogy még nincs kreditem átképezni a legénységet, tizenpárezer XP-re vagyok az IS7-től és a Pershing meg a Ferdinand már nagyon rég óta várja, hogy megvegyem őket. Hozzák mááán' be a premium T34-est, mert így sosem lesz elég kreditem megvenni a kifejlesztett tankjaimat...
Olyan sok aranyat meg nem akarok adni tankért mint amennyibe egy Type, Löve vagy KV5 kerül. Jól hallottam, hogy megint elhalasztják, és nem a 7.1-ben jön ez a váltás? -
D.Orion
veterán
Ajjj már... Van prémiumom, van szabadidőm, van kedvem... erre nem tudok játszani, mert olyan csatákba dob be, ahol még scout-nak se lennék jó.

-
psycroptic
őstag
-
đe$|re
senior tag
-
-vitya-
őstag
LB-1 lesz az új cső, és nem kapod meg alapból, hanem 19ezer XP-ért kifejleszthető, nekem már félre van rá rakva az XP;-)
(éééééssss a 26ezer XP-be kerülő patch utáni TOP , vadi új motorra is félre van már rakva az XP ;-) )
-
ollie
MODERÁTOR
-
vhw
addikt
-
đe$|re
senior tag
Ez mi? A tőlem 150m-re, a domboldalon araszló KV1S és KV3 duót nem veszem észre, de ők látják a KV-t a házak között...hogyne...
-
psycroptic
őstag
Állítólag új csövet is kap. Ha ki van fejlesztve már a meglévő még a "pöccs" előtt, akkor megkapom ingyen az LB-1-et?

(#22032) -vitya-: megvan a joszif 4 de csak a napi duplákat megyek vele megvárom míg felugrik tier10-be, mert beleőszülök mire meglesz az S-70. Hátha megkapja alapból.
-
-vitya-
őstag
-
ollie
MODERÁTOR
-
Arpee78
senior tag
Arty ellen HE lőszer kell, aránylag könnyen átütheti a páncélzatát, nagyobb rombolást végez mint az AP. Plusz ezek nyitottak, ami szintén érv a HE mellett. Másrészt igen nagy bajban van az az SPG amelyik látható az ellen számára, még akkor is ha az első lövésed csak megkarcolta. Aztán ha nem pusztul meg az ellen az első lövéstől, mennyi idő kell az újratöltéshez egy SPG-nek és mennyi egy med/heavynek?
Az artyk végleges kitiltásához nem lehet indok, hogy 3 lövés kell az elintézésükhöz. Csak az lehetne, hogy nem lehet védekezni ellenük. Van aki aránylag jól tud védekezni, van aki nem. Aki nem az a normál tankokkal szemben is esélytelen.
-
-vitya-
őstag
tegnap volt egy nagyon jó csatánk (több is volt, mert az első 15ből 14-et nyertük), amikor a platoon tagjai testvériesen elosztották a medálokat egymás között;-)
diegho kapta a confederetet, zsolti a top gun-t, én meg a snipert (4 kill, 5 damage) - mindhárman IS-4-el voltunk.És "szerencsére" teljesen sík hülye társakat kaptunk...
Ilyenkor látszik, hogy az IS-4 azért nagyon jó tank, mert nem kell, hogy érdekeljen, hogy mit csinál a többi láma, mert meg tudod vele oldani a felmerülő szituációkat. Az olyat is, mint ami itt volt, hogy egyszercsak a bázisunk felől a hátunkba megjelent egy ellenséges E-75 és egy Type, amit a társaink gond nélkül átengedtek, csendben.
Nagyon kedvelem ezt a tankot, eszméletlen jókat lehet vele játszani. Mindenkinek javaslom a kifejlesztését!
-
-vitya-
őstag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
vhw
addikt
-
-vitya-
őstag
igen jó kis méregzsák a T-44, és minden lóerő számít rajta, mert a rohanásra van kihegyezve az a tank. Imádom, ahogy katapultál álló helyzetből;-)
És a patch után még jobb is lesz!
-
psycroptic
őstag
Végre megvan a torony a T-44-re. Egészen pofás kis jármű lett belőle aról már nem is beszélve, hogy lényegesen erősebb a D10T-vel csak pontatlanabb. Kíváncsi leszek, hogy dobni fog-e a nagyobbik motor a gyorsuláson, mert így sem rossz de el tudnék viselni egy kicsivel nagyobb lökést elinduláskor.
-
ollie
MODERÁTOR
Na igen, az egész orosz heavy vonalnak OP ágyúja van a tierjében (az orosz medeket még nem ismerem).
KV - ZIS-6
KV-3, KV-1S - D2-5T
IS - D-25T
IS-3 - BL-9(#22024) -vitya-: plussz elég kegyes a matchmaker a type-pal, amire amúgy szüksége is van, mert olyan gyenge az ágyúja, hogy éppen csak elég tier 8-ban. Tier 9-ejket csak karcolgatja.
-
-vitya-
őstag
-
-vitya-
őstag
Sőt! Valaki a múltkor megkérdezte Overlord-tól, hogy a Löwe anno túl jól teljesített, ezért felemelték az árát 12000-re, lehet-e számítani ilyesmire a Type 59-nél is. Erre az volt a válasz, hogy nem, a Type továbbra is 7500 marad. És a számok azt mutatják, hogy nem a tank teljesít túl jól, csak a használói jobban használják, és ezért tűnik néha OP-nak.
-
vhw
addikt
Hát mintha azt olvastam volna valahol, hogy az amcsi 120mm-es ágyúnak sokkal nagyobb volt a páncélátütése, mint a T30 155mm ágyújának. A 120ast egy légvédelmi ágyúból alakították ki, a 155öst pedig egy howitzer típusú ágyú, nem is használtak vele AP lőszert. Ennek ellenére láthatjuk a statokat...
El is vehetnék a PzIVtől az L/70est, nem is illett rá soha, DE az L/48ast felhúzhatnák nagyjából a M4 76osanák szintjére. Semmi értelme annak hogy az L/43 és az L/48 között van egy pár milliméter pen különbség, de azért fejleszd ki azt is...
-
-vitya-
őstag
-
Drenadar
veterán
akciós a type?
eddig mintha 12000 arany lett volna erre most 7500-ért megvehető
-
-vitya-
őstag
hááát, van egy elcseszett elméletem, véleményezd;-)
a 88L56-nál nagyobb volt kicsivel a 75L70 átütése a valóságban, és itt a játékban is, ez így OK lenne, de ha megemelik a 88 átütését, akkor a 75 átütését is meg kell emelni, különben a maradék hitelük is ugrik. Azt meg csak akkor lehetne megtenni, ha leszednék a pz4-ről, mert az azon a szinten meg már übertáp lenne... Ezt meg nem akarják.
(tudom, a KV-nak van a 107-ese, ami még mindig durva, szóval ahhoz lehetne azért felhúzni...)
-
vhw
addikt
Nem értem ez "odafent" miért nem látható be...
A 90 mm 7es szinten igen használható (sőt a bétában a T23nak is ez volt a fegyvere, bár ott már nem volt valami izmos)
A 100 mm-es még ma is egy 8as med fő fegyverzete (de az ezt váltó LB-1 is hasonló pen és damage értékkel bír)
És van a jó kis L/56 ami már a saját szintjén is épp elmegy, de már T7ben is csak kényszerből rakja fel mindenki... T8ban meg... nevetséges.Ezekután mégis mi igényli a 88as átütésének alacsony értéken tartását?
-
-vitya-
őstag
-
vhw
addikt
-
sutyi^
senior tag
Test4-et nem nyomtam, de 1-es és 2-es verzióban kb. semmire nem volt jó a HE. 105mm M4L23-al a nagyobb szarokra 0-20dmg-et lehetett lőni. 76mm-es ágyúkat HE-vel már ki se próbáltam a Jumbo-n.
Test3-on valamit csináltak vele, de szerintem ott is röhejeseket sebzett a HE.
-
-vitya-
őstag
-
ollie
MODERÁTOR
Na, csak nem egy artyjátékoshoz van dolgom? Gyakorlatban szinte nincs olyan pontja a mapnak amit ne tudnának belőni az artyk, mert csak attól függ, hogy hova helyezkednek. Amúgy meg ne sértegess, ha moderátort sértegetsz, azért is ban jár.
(#21992) Sanya: nem, többnyire nem lövöd ki az artykat 1 lövéssel. Egy high tier artyt 2-3x kell meglőnie egy t8-as heavynek.
-
_seth_
veterán
Ez a 88-as is lepattant a pz3/4-ről, igaz azt a tankot a t29 105 mm-es ágyújával is nehéz jelentősen sebezni és előfordul, hogy lepattan róla. Oldalról Vk3601-et eltaláva a hosszú 88-as kb 20%kal nagyobbat sebzett, ez lehet mázli is
Egyébként rengeteg a játékban a tier 8-10-es tank, bétában nagyobb eséllyel kerültem a lista elejére mint mostanában. -
_seth_
veterán
-
Paul119
addikt
-
_seth_
veterán
-
jahrn
senior tag
Ez itt az igazi gebasz. Az osszes 8,8 l56-al szaladgalo hulladek belekerult a "fucked" kategoriaba (hozzateszem eddig is annak a szelen voltak) a HE nerffel. Persze ott a 7,5 l71 de ne vicceljunk mar amikor a T34-85 100mm-el nyomja ugyanazt a tiert... Szal a 3 T6 VK3xxx, + JagdPanzer IV elegge szopoagra kerult. Nomeg ugye a Hetzer, a 7.5 L48 nekem nagyon karcsunak tunt anno (es azzal is kel/lene HE-re valtani idonkent) rajta.
Igazan betehetnek nemet T6-ra a PAW 600-at, legalabb a Jagdpanzer meg a VK36 megkaphatna (foleg h utobbi hvy lessz, ahhoz tartozo MM beosztassal) -
_seth_
veterán
-
-vitya-
őstag
aztafene....
péntek óta nem vagyok, és simán 600 feletti post jött...
holnap fontos projektem van, de holnap után szívesen részt veszek az IS4, E75 T-44 teszten, ha még érdekel bárkit...
-
_seth_
veterán
Még jobb:
Karelia, vereség... hát nehéz lett volna még jobban elveszíteni a csatát
Mindenki elindul a hegy melletti részre, 1 kis tank volt csak a sík terepen a bal oldalon.... jó legyen megindulok én is jobbra de írom is, hogy ha mindenki itt van akkor hajrá menjünk. Meg is indulok, 1 tank kilőve, T32-nek csak 20% maradt kb, és senki sem jött velem, ekkor már csak arty volt a bázison és mindenki más a jobb oldalon beállt a bokrokba... ez minden idők legbénább csapata eddig... és még tudtak meglepetést okozni... bázisunknál az ellenfél, T1 egy darabig tartja magát de T34 és T44 leszedi, már csak arty van a bázison persze pár mp-ig volt ez így. A csapat meg sem moccan, dekkol a bozótban... írtam nekik, hogy vagy foglalják el az ellenfél bázisát vagy vissza védekezni... mi történik? 3 med megindul vissza (jah, a t29-cel majdnem a legjobb voltam a csapatban) és 99 secnél tartott a bázisunk elfoglalása amikor leszedtek egy tankot így már csak 45mp-nél jártak. Ekkor indul meg a többség az ellenfél bázisához... és továbbmegy rajta!!! nem áll meg foglalni hanem továbbszalad, másik két tank pedig megáll a kör előtt... -
Iron Funeral
őstag
Vagy: jön feléd 2-300 élettel, rajtad van a 105mm, rálősz 1-2x és meg is feküdt szerencsétlen.
Legalább annyi érvet fel lehet hozni mellette mint ellene ez igazából személyes beállítottság kérdése, hogy melyiket használod. Ja és a 105mm jobban is hozza a pénzt pluszban
(#22003) _seth_: a minap lepattant a BL-9 a Panther oldaláról, csak hogy "izgalmas" legyen a játék

-
csaabz
őstag
Akkor most jól értem, a HE nem fogja sebezni a nagy tankokat?
Akkor a kisebb tankok (az alacsonyabb tier) mivel fog lőni a magasabb tierre? -
_seth_
veterán
T29 + 105-ös ágyú + 100% legénység + Venti = PZ4-ről kétszer is lepattantam, T1HT-ról szintén. M4 Shermanról 3 lepattanás... néha eléggé tudom utálni a játékot...
-
vhw
addikt
Ha neked egy T5 tankkal egy KT-t kell komolyan kezelésbe venned akkor már régen rossz, amúgy pár másodperced van, mielőtt szétszed. Mennyit tudsz rálőni? 2-3? Ha meg mással van elfoglalva a 76os is átlövi a kemény 80 milis oldalát, lényegesen gyorsabban, több sebzést kiosztva.
-
Iron Funeral
őstag
Aktív témák
-
22100 - 22001
50174 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- World of Tanks - MMO - Archívum I.
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Kingston Fury / G.Skill Ripjaws V 64GB 32GB 2x32GB 2x16GB 4x16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM memória BAZÁR
- AMD Ryzen 9 5900X / 3900X / R7 3700X + MSI / Gigabyte X570 / B450 Alaplap + Arctic hűtős félkonfigok
- Ryzen7 5700x/ 32GB DDR4/ RX6900XT 16GB/ 1TB SSD alapu PC/ garancia/ ingyen postapont
- Saeco Royal Digital Plus I Irodai igásló I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Samsung Galaxy Z Flip4 Lila 8/128GB Kártyafüggetlen
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez a széria azóta is rendületlenül folytatódik, pedig messziről lövöldözök. De így pár csata után már annyira megutáltam, hogy legszívesebben eladnám.

JagPanther legkisebb ágyúja is 132mm-es pen-el rendelkezik, míg a te frontod 110mm. Hol itt a probléma?
Azt mondja nem német tank... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Mihelyst felkerül a fejlesztett torony, rögtön pontos lett ugyanaz az ágyú,megjött a penje és a páncélzat is felkeményedett.