-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Ma megyek egy pár kört április eleje óta először Kíváncsi vagyok milyen lesz
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz TESCO-Zsömle #28289 üzenetére
Ennél egy sima prém+gold csomag is sokkal jobban megéri.
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz Dobi 562 #27955 üzenetére
Angol ágon nem voltam soha, pont azért éri meg, mert lenne legénység és más nem nagyon érdekel azon az ágon. Orosz meden már rég gondolkoztam, Orosz heavy meg jó lesz az STI és IS4 legényeit húzni. Bár tudom, hogy kevés a legénységi hely bennük, de jobb, mint a semmi Nemsokára, ahogy a GTA láznak vége lesz (2 napja kezdtem) újra visszanézek a WoT-ra.
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Kezd megjönni a kedvem a játékhoz megint, így két hónap kihagyás után Ha vége az összes bugnak felfrissítem, mert addig nem szenvedek vele. Nekem egy szellemlövedék/1 billentyűzetet jelent
-
h1mpi
félisten
válasz MinionFlasH #27487 üzenetére
ez kéne WoT-ban a kempelő heavykkel is
(#27489) Angel1981: igen 99%-ban a frontvonalat lövik a basecamper heavy max a végén kapja az áldást
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Gratula a csapatnak ügyesek voltatok
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #25962 üzenetére
Volt már ilyen itt is. Elég bugos az az oldal.
-
h1mpi
félisten
Nézz itt szét: [link]
Ezek a 20-30K-s "gamer" headsetek minőségét hozzák. Hozzá ajánlom a Zalman Mic-1-et és is ilyet használok, teljesen rendbe van és nem drága.
A Takstar HD2000 az sok mindenkinek bevált és 10K alatt van mikrofonnal. Vagy a Superlux HD681x variánsok is nagyon jók.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz lacibacsi #25835 üzenetére
Nem csak AI, de közelít hozzá. Tegnap tele volt 2-3K-s 20-300 WN8 körüli játékosokkal. Volt olyan is, aki megpróbálta kidönteni a várfalat Erlenbergen... Majd nekem esik, hogy miért nem megyek támadni KV2-vel át a mezőn, amikor toptier vagyok
Itt fel is adtam tegnapra és átmentem kicsit WoW-ozni. Az megnyugtató
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #25819 üzenetére
Akkor annak is örültem, hogy be tudtam lépni a játékba Amúgy hasonló szívás, mint az arty esetében.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz bluyoo #25817 üzenetére
Lehet a KV2 miatt tűnik ennyire most csapatfüggőnek a játék. Mert ugye azzal nem tudsz elmenekülni
Közbe megjött rá az első csillag
Amikor ilyen kört megyek persze öröm, de nem szeretem az olyan tankokat, ami ennyire függ a pélyától, csapattól, mindentől... 19 modul sérülés
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #25775 üzenetére
Szép menet, kár hogy nem nyírtad ki az egész bagázst
-
-
h1mpi
félisten
Sturer Emilről nem írom le a véleményem, de valami elképesztő Felrak tier9-ba és csak nézek, mintha Ltr.-el lennék.. 2 kör/2 sebző lövés 158 wn8 igazi statpadder tank
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Scorpionról vélemények?
(#25701) lacibacsi: ez vicces
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #25676 üzenetére
A mai szupercsapat Ma szerintem valamelyik országban ünnepnap volt, mert ennyi ny***ék nem lehet egyszerre a játékban...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
STI-t nem bírom rendesen kipróbálni a teszten, mert állandóan T10-be rak... Az IS4 viszont egy álom...
-
h1mpi
félisten
Nagyon jó map az overlord nagy kedvencem lesz Artyk kedvence lesz
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz MinionFlasH #25655 üzenetére
Én orosz ágat kezdtem, majd amcsi és csak most a németet. Sajnos a némettel kellett volna kezdenem. A Tigris II-t nyúzom én is, de a kis acc és a KV2 mellett nincs sok időm...
-
h1mpi
félisten
válasz MinionFlasH #25653 üzenetére
Nekem sincs, nem mindenki özön víz előtt óta játszik
-
h1mpi
félisten
válasz lacibacsi #25648 üzenetére
Ma tele van 500 alatti wn8-as playerekkel az összes szerver T6-7-ben... először idegesített, de aztán rájöttem, hogy az nmynél is ugyanez a helyezet, ami a KV2-nek kiváló sansz
TOG II csúnyán nézett, amikor F2F belőttem a pocikájába a gold AP-t
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Megvan az pillanat, amikor épp lősz a KV2-vel és bejön eléd a csapattárs med és elszáll fullhp-ról?....
-
h1mpi
félisten
válasz MinionFlasH #25624 üzenetére
Én azt eladtam. Nekem semmit nem vitt át...
-
h1mpi
félisten
válasz Szepi1979 #25620 üzenetére
Nincs ezzel baj, hogy 10 évesen valaki wotozik. Még azzal se, hogy Neki ez így megfelelő szórakozást jelent.
Azzal már inkább, hogy:
- miért nem veszi le a grafot mondjuk minimumra és 30 fps máris nem diafilm vetítés lesz
- ne csináljon "oktató videót" pont egy olyanból, ahol az SP képességeinek 0%-át láthatjuk és kilövik szinte azonnal
- ne beszéljen bődületes baromságokat. A legjobban az tetszett, amikor 451-et sebzett az SP
De a 4-es 5-ös tankok, hogy pattognának rólam, duma se semmiMire végignéztem 2x epilepsziás rohamom lett a szaggatástól...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz jagada #25605 üzenetére
Gratula! Azzal meglehet, ha minden szerencse veled van. A tank képes rá, az biztos.
Az alap torony jobb, mint a fejlesztett? A kisebb kupola miatt gondolom. Amúgy tegnap kilőttem egyet szemből a Nashornal goldal, mert haladni kellett előre[ Szerkesztve ]
-
-
-
h1mpi
félisten
válasz Departed #25561 üzenetére
Ismeritek az a fogalmat, hogy üzletpolitika? Na most az van, kicsit feljebb lett tekerve a csúszka, hogy mindenki bevásároljon, aztán majd vissza lesz nerfelve 1-2 patch után. Addig viszont jól lehet vele keresni. Én nem veszem meg, mert nem mozgat a francia med vonal és nekem lassú a célzása.
-
h1mpi
félisten
A VT3PS milyen szintű klán? Néztem SH-on Őket és eléggé össze-vissza játszanak. A cvakkosok sokkal szervezettebbek.
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz bluyoo #25548 üzenetére
3 skillesek, a KV3-ban nevelkedtek. Szerintem ide nagyon skill se kell, max annyi, hogy ne 75%-osak legyenek. Én a kisebb gunnal használtam teszten, az jobban bejött. Nem mondom, hogy ha nem nyomtam volna le a prém artymmal 300 kört, akkor is így menne, mert rá kell érezni. Maga az arty nagyon jó, a nagyobb ágyúval meg pusztít csak sokat tölt...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db 140mm Kolink RGB ventilátor (új)
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5540, 5550, 3560, 3561 i7, 9-11. gen. Nvidia 4k Touch jó akku, gar, MPL, Foxpost
- Apple Watch Link Bracelet Silver 42/44/45/46mm
- P1 Gen4i 16" QHD+ IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest