- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Ma megyek egy pár kört április eleje óta először
Kíváncsi vagyok milyen lesz
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #28289 üzenetére
Ennél egy sima prém+gold csomag is sokkal jobban megéri.
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #28287 üzenetére
és csak sms-el megy...
-
h1mpi
félisten
válasz
Patrick76496 #28015 üzenetére
erre szavaztam ennyi
-
h1mpi
félisten
válasz
Dobi 562 #27955 üzenetére
Angol ágon nem voltam soha, pont azért éri meg, mert lenne legénység és más nem nagyon érdekel azon az ágon. Orosz meden már rég gondolkoztam, Orosz heavy meg jó lesz az STI és IS4 legényeit húzni. Bár tudom, hogy kevés a legénységi hely bennük, de jobb, mint a semmi
Nemsokára, ahogy a GTA láznak vége lesz (2 napja kezdtem)
újra visszanézek a WoT-ra.
-
h1mpi
félisten
válasz
Patrick76496 #27853 üzenetére
nem lehetne tankon látni?
(4-es)
-
h1mpi
félisten
válasz
Kean_Sorbo #27788 üzenetére
Nekem is ott állt meg a 2nd accom.
-
h1mpi
félisten
Kezd megjönni a kedvem a játékhoz megint, így két hónap kihagyás után
Ha vége az összes bugnak felfrissítem, mert addig nem szenvedek vele. Nekem egy szellemlövedék/1 billentyűzetet jelent
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #27487 üzenetére
ez kéne WoT-ban a kempelő heavykkel is
(#27489) Angel1981: igen 99%-ban a frontvonalat lövik a basecamper heavy max a végén kapja az áldást
-
h1mpi
félisten
Gratula a csapatnak ügyesek voltatok
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #25962 üzenetére
Volt már ilyen itt is. Elég bugos az az oldal.
-
h1mpi
félisten
Nézz itt szét: [link]
Ezek a 20-30K-s "gamer" headsetek minőségét hozzák. Hozzá ajánlom a Zalman Mic-1-et és is ilyet használok, teljesen rendbe van és nem drága.
A Takstar HD2000 az sok mindenkinek bevált és 10K alatt van mikrofonnal. Vagy a Superlux HD681x variánsok is nagyon jók.
-
h1mpi
félisten
válasz
lacibacsi #25835 üzenetére
Nem csak AI, de közelít hozzá. Tegnap tele volt 2-3K-s 20-300 WN8 körüli játékosokkal. Volt olyan is, aki megpróbálta kidönteni a várfalat Erlenbergen... Majd nekem esik, hogy miért nem megyek támadni KV2-vel át a mezőn, amikor toptier vagyok
Itt fel is adtam tegnapra és átmentem kicsit WoW-ozni. Az megnyugtató
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #25819 üzenetére
Akkor annak is örültem, hogy be tudtam lépni a játékba
Amúgy hasonló szívás, mint az arty esetében.
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Mondom feljövök leduplázom gyorsan a KV2-t... hogy milyen emberek játszanak már wottal az nem gyenge...
Egyre nő a WN8 (mert tele van lámával) és egyre csökken az élvezhető csapatjáték. -
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #25775 üzenetére
Szép menet, kár hogy nem nyírtad ki az egész bagázst
-
h1mpi
félisten
Sturer Emilről nem írom le a véleményem, de valami elképesztő
Felrak tier9-ba és csak nézek, mintha Ltr.-el lennék.. 2 kör/2 sebző lövés 158 wn8
igazi statpadder tank
-
h1mpi
félisten
Scorpionról vélemények?
(#25701) lacibacsi: ez vicces
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #25676 üzenetére
A mai szupercsapat
Ma szerintem valamelyik országban ünnepnap volt, mert ennyi ny***ék nem lehet egyszerre a játékban...
-
h1mpi
félisten
STI-t nem bírom rendesen kipróbálni a teszten, mert állandóan T10-be rak... Az IS4 viszont egy álom...
-
h1mpi
félisten
Nagyon jó map az overlord nagy kedvencem lesz
Artyk kedvence lesz
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #25655 üzenetére
Én orosz ágat kezdtem, majd amcsi és csak most a németet. Sajnos a némettel kellett volna kezdenem. A Tigris II-t nyúzom én is, de a kis acc és a KV2 mellett nincs sok időm...
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #25653 üzenetére
Nekem sincs, nem mindenki özön víz előtt óta játszik
-
-
h1mpi
félisten
Megvan az pillanat, amikor épp lősz a KV2-vel és bejön eléd a csapattárs med és elszáll fullhp-ról?....
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #25624 üzenetére
Én azt eladtam. Nekem semmit nem vitt át...
-
h1mpi
félisten
válasz
Szepi1979 #25620 üzenetére
Nincs ezzel baj, hogy 10 évesen valaki wotozik. Még azzal se, hogy Neki ez így megfelelő szórakozást jelent.
Azzal már inkább, hogy:
- miért nem veszi le a grafot mondjuk minimumra és 30 fps máris nem diafilm vetítés lesz
- ne csináljon "oktató videót" pont egy olyanból, ahol az SP képességeinek 0%-át láthatjuk és kilövik szinte azonnal
- ne beszéljen bődületes baromságokat. A legjobban az tetszett, amikor 451-et sebzett az SP
De a 4-es 5-ös tankok, hogy pattognának rólam, duma se semmiMire végignéztem 2x epilepsziás rohamom lett a szaggatástól...
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Szomorúan búcsúztam a Nashorntól, ami szerintem az egyik legjobb tier6-os TD
-
h1mpi
félisten
válasz
Departed #25561 üzenetére
Ismeritek az a fogalmat, hogy üzletpolitika? Na most az van, kicsit feljebb lett tekerve a csúszka, hogy mindenki bevásároljon, aztán majd vissza lesz nerfelve 1-2 patch után. Addig viszont jól lehet vele keresni. Én nem veszem meg, mert nem mozgat a francia med vonal és nekem lassú a célzása.
-
h1mpi
félisten
A VT3PS milyen szintű klán? Néztem SH-on Őket és eléggé össze-vissza játszanak. A cvakkosok sokkal szervezettebbek.
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz
bluyoo #25548 üzenetére
3 skillesek, a KV3-ban nevelkedtek. Szerintem ide nagyon skill se kell, max annyi, hogy ne 75%-osak legyenek. Én a kisebb gunnal használtam teszten, az jobban bejött. Nem mondom, hogy ha nem nyomtam volna le a prém artymmal 300 kört, akkor is így menne, mert rá kell érezni. Maga az arty nagyon jó, a nagyobb ágyúval meg pusztít csak sokat tölt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest