Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mno

    tag

    válasz littlemole #9353 üzenetére

    Nana, prémium TD-ről ha szó van - teljesen jogtalanul - Dicker Maxot nem említitek meg :)
    Német ágról tudok nyilatkozni, JT88am és Dicker Maxom van, E25el teszt szerveren mentem pár kört, meg mint ellenség találkoztam.

    Nagyon jó a D-Max! Töltésgyorsítóval és elit alakulattal 7,8mp újratöltése, 300 átlagsebzése. Álcázása egész jó, látótávolsága 400m, periszkóppal belátom térképek felét, mozgékonyságban lassabbak közé tartozik, de JT88nál azért sokkal jobb. Löveg negatív kitérítése félelmetes, domb mögül lehet lőni másik oldalon lent lévőket úgy hogy alig látszódik ki valami enyémből. Persze vannak hátrányok is, páncél gyakorlatilag nincsen, összesen 26 lőszert visz, sokszor fogyott már el és a pct-kpct-repesz arányát nehéz beosztani. Közelharcban gyenge.
    Kredithozama prémiummal jó, abban mondjuk JT88al nem veszi fel versenyt, de úgy szummába még azt is elbírja hogy átlagosan minden 2.-3. csatában benne van csoki, meg 8asok ellen ellövök pár kpct lövedéket.

    1143 csata után így néz ki vele statisztikám

    Többször sikerült vele 4k felett sebezni, tier 6ban az már elég jó szerintem :) . Noobmeteren eu serveren 1-3 helyen is ott vagyok 1-1 jó csatával :DDD

    Ajánlom minden TD fanatikusnak,különösen német ágon ha van sok másik megmaradós TD, legénységet is lehet benne húzni felváltva, de nekem ami legfontosabb játékélményben messze felette van JT88nak.

    üdv

    [ Szerkesztve ]

    Joe

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés