Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Más...
Vasárnap kénytelen voltam újrarakni a WoT-ot teljesen.
Leszedtem a full installert, nem csak a updatet. Azt vettem észre, hogy a régi jól bevált könyvtárstruktúra megváltozott. (Lehet, hogy volt már erről itt szó, de hátha valaki nem vette még észre)
A régi könyvtár rendszert felváltotta az, hogy .package kiterjesztésű fájlokba kerültek azok az adatok, amik régen 1-1 könyvtárban voltak.
Például régen a vehicles/nemzet/tank könyvtárban voltak a tankok fájljai, most például külön american.package fájl van és ebben vannak a járművek.A jó hír, hogy ezeket a fájlokat dupla klikkel meg lehet nyitni és benne már a szokásos könyvtárszerkezet található (tehát dupla klikk után a american.package-re a fájlban american/tank neve könyvtárstruktúrában megvannak a tankok).
A másik jó hír, hogy ettől függetlenül a res_mods/0.7.4-es könyvtárba ugyan úgy kell bepakolni a modokat, mint régen.
Viszont van pár mod, ami nem így működik (pl hangár megváltoztatása). Ott sajna be kell menni a megfelelő .package fájlba, megkeresni a lecserélendő fájlokat, és oda kell bemásolni az új fájlokat. Hála az égnek simán lehet ki-be másolgatni a .package-be.(#9611) Atlantis : Én Komarint szerettem nagyon.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest