Aktív témák

• InHell

senior tag

válasz AlexWolf #9472 üzenetére

Legutóbb a Churchillel mentem felfelé a dombra, egyik csapattárs meg ok nélkül beállt elém blokkolni.
    Kilőttem, erre jött a haverja akivel egy platoonban voltak, az is elkezdett blokkolni gondolom bosszúból. Kilőttem őt is, aztán kaptam egy nap szünetet. :D
    Az ilyeneket ha felidegesítenek kilövöm a francba.
    Tegnap pl. egyik csapattárs kétszer lőtt hátba véletlenül, egymás mellett álltunk, ki-kibújva lövöldözve, hát neki sikerült kétszer is a tornyomat hátulról eltalálni.
    Bosszantó, de hát megesik az ilyen. Igaz lehetett volna figyelmesebb is, de eszembe sem jutott, hogy kilőjem.

Más.
    Lehet még meg kell szoknom a lomhaságát, meg hogy szinte soha nem érek oda időben sehova, de Tier 10-es ellenfeleihez képest eléggé le van maradva az E-100-as.
    IS-7-et az E-75-el a kisebb löveggel szinte mindig tudtam sebezni, ez meg a nagy löveggel 16 sec újratöltéssel tegnap pl. 6 lövésből 1-szer tudott sebezni. Egyszerűen nevetséges.
    Oké az jó érzés, mikor oldalról valakibe beleeresztek egy 900-as lövést, de szemből nem tudok vele átütni T10-es tankokat rendesen. Szóval csalódás.

Aktív témák