- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
InHell
senior tag
válasz
AlexWolf #9472 üzenetére
Legutóbb a Churchillel mentem felfelé a dombra, egyik csapattárs meg ok nélkül beállt elém blokkolni.
Kilőttem, erre jött a haverja akivel egy platoonban voltak, az is elkezdett blokkolni gondolom bosszúból. Kilőttem őt is, aztán kaptam egy nap szünetet.
Az ilyeneket ha felidegesítenek kilövöm a francba.
Tegnap pl. egyik csapattárs kétszer lőtt hátba véletlenül, egymás mellett álltunk, ki-kibújva lövöldözve, hát neki sikerült kétszer is a tornyomat hátulról eltalálni.
Bosszantó, de hát megesik az ilyen. Igaz lehetett volna figyelmesebb is, de eszembe sem jutott, hogy kilőjem.Más.
Lehet még meg kell szoknom a lomhaságát, meg hogy szinte soha nem érek oda időben sehova, de Tier 10-es ellenfeleihez képest eléggé le van maradva az E-100-as.
IS-7-et az E-75-el a kisebb löveggel szinte mindig tudtam sebezni, ez meg a nagy löveggel 16 sec újratöltéssel tegnap pl. 6 lövésből 1-szer tudott sebezni. Egyszerűen nevetséges.
Oké az jó érzés, mikor oldalról valakibe beleeresztek egy 900-as lövést, de szemből nem tudok vele átütni T10-es tankokat rendesen. Szóval csalódás.
Aktív témák
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest