- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
Atlantis #9102 üzenetére
A W.A.R. inkább csak olyan tankoknak segítség, amelyek könnyen fel is robbannak, ha meglövik (pl.: Panther, T-43/44, IS-3..) A Pershing/Patton párosra ez nem jellemző. Legtöbbször szerintem Nálad is csak sérül, de ez ellen a vizesrekesz sem véd.. Ugyanúgy le fog sérülni, mert ugyanazon a szerencsétlen helyen lesz. A legjobb az, ha próbálod nem mutatni az ellennek a bal oldalát.
Én szoktam az amcsi tankoknál is használni, az ún. "sidescraper" manővert. Azaz lapos szögben, a fedezékből hátrafelé kitolatva bújok ki. A legtöbben reflexből rám is lőnek, de ilyenkor csak a láncot tudják bántani, ami vagy leesik, vagy elnyeli a lövést.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest