- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
#21346560 #9096 üzenetére
Igazad van, nem helyén való a durva szöveg, csak tudod mikor már szinte minden csata elött meg közben jönnek a toborzók (és nem egyszer...) akkor már kezd kicsit uncsi lenni.
Persze a többsége német meg lengyel klán, de akkor is.Én el nem tudom képzelni ki az aki csata előtti toborzó szövegre dönti el melyik klánba menjen, ha egyáltalán menni akar. Én mindig úgy gondoltam, hogy elsődlegesen bartáti vagy internetes kapcsolatokon keresztül bővül egy klán, illetve a tagjai jó teljesítménye és a klán oldalon lévő ismertető vonzza oda a játékosokat.
A leghatékonyabb pedig a nyilt századszervezés. Legalábbis én így gondolom.---
(#9097) Runo
Nem tudom, eddig csak két kán alakulásánál voltam jelen. Mindkettő meghaladta a 20 főt 1 hét után, mindkettő meg lett hírdetve ezen a fórumon. Egyiknél sem játszot szerepet a csatán belüli hirdetés.
Persze a parancsnok neve sem volt "faszakasza" [link] A klánnévvel együtt együtt már több mint véletlen vulgarítás.
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Borderlands 4
- SONY LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest