Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
Atlantis
üzenetére
A jó eredményhez mindig kell mák
Is.
Azért próbálok vele mindig úgy haladni, hogy az ellen nehezen tudjon eltalálni. Amíg lendületben vagyok, addig nem is szokott probléma lenni, viszont ha pl. dombnak felfelé kell megkerülni valakit, akkor szívom a fogam... Az meg a non plus ultra ha ellövik a láncot.. (A Siegfried Line-os csatában van is erre egy jó példa.. Képzelem mit összekáromkodhatott a T95 player
)
Raktam fel még két 13 90-es replay-t: [link]Már a héten tuti nem jön a 7.5 hozzánk, úgyhogy lesz időm grindelni. Ma eddig 31.224 xp-t kapartam össze a kis idegbajos franciával

-----------------------------------
SerB-es interjú következő része (a legutóbbi folytatása): [link]
---------------------------------------
nekem ezekkel az in-game toborzókkal az a bajom, hogy kevés rájuk a napi 3 jelentési lehetőség... Ha valaki egy csata alatt 1-nél többször benyomja az egyenrizsáját, azt tuti bemószerolom "Spam" címen.. Lehet szart se ér, de azért hátha. Úgy tudom régebben chatban járt a játékon/általános chaten való toborzásért.
Aktív témák
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Is.
)