Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
Atlantis #9084 üzenetére
A jó eredményhez mindig kell mák
Is.
Azért próbálok vele mindig úgy haladni, hogy az ellen nehezen tudjon eltalálni. Amíg lendületben vagyok, addig nem is szokott probléma lenni, viszont ha pl. dombnak felfelé kell megkerülni valakit, akkor szívom a fogam... Az meg a non plus ultra ha ellövik a láncot.. (A Siegfried Line-os csatában van is erre egy jó példa.. Képzelem mit összekáromkodhatott a T95 player)
Raktam fel még két 13 90-es replay-t: [link]Már a héten tuti nem jön a 7.5 hozzánk, úgyhogy lesz időm grindelni. Ma eddig 31.224 xp-t kapartam össze a kis idegbajos franciával
-----------------------------------
SerB-es interjú következő része (a legutóbbi folytatása): [link]
---------------------------------------
nekem ezekkel az in-game toborzókkal az a bajom, hogy kevés rájuk a napi 3 jelentési lehetőség... Ha valaki egy csata alatt 1-nél többször benyomja az egyenrizsáját, azt tuti bemószerolom "Spam" címen.. Lehet szart se ér, de azért hátha. Úgy tudom régebben chatban járt a játékon/általános chaten való toborzásért.
Aktív témák
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest