Aktív témák

• vhw

addikt

válasz fsb1000 #9059 üzenetére

Jó legyek én a kivétel, lehúztam 2-3k csatát a bétában, nem analfabétaként indultam az éles játékban.

De úgy gondolom, aki kellően tankbuzi, el fogja érni azt a 2-3-4-5 ezer csatát, mert magával ragadja a játék. Akit nem ragad magával, nem ad neki ennyi élvezetet, hogy több ezer csatát lehúzva is kedvenc maradjon és kellemes időtöltést biztosíton, annak miért kéne elérni T10 tankot?

Egy T10 tank elérése nem "jár" mindenkinek, ez nem jog, ez egy lehetőség, egy "jutalom" (még ha egy bizonyos szemszögből azt is jutalmazza mekkora függő kocka a játékos). Na és persze "átok" is, ha a javítási/lőszer költségeket nézzük (sokan, a "wot átlag" már egy T8 tankot sem tud nullára kihozni prem nélkül, nekik minek T10 tank? csupán ingame anyagi szempontból is?).

Egy vagy több T10 tank elérése azt jelenti, hogy a játékos rajongó, "elkötelezett" a tankos-lövöldözős szimulátorok felé. Így hát ő eléri azt a szintet. Aki hetente 2-3 alkalommal leül egy félórára puffogtatni kicsit miért kellene, hogy elérje fák csúcsát? Szerintem neki tökmindegy mivel játszik, tank, lánctalpa van egy cső áll ki a tetejéből ennyi...
    Csak azért, hogy megkapja azt az élményt, hogy mindig ő van a lista tetején, ezért butítsuk le az előrelépési-fejlesztési rendszert, hogy ő is kipróbálhassa? Te mondtad, hogy nincs semmi különös a T10 tankokban, ugyanúgy kell/lehet velük játszani, akkor mire fel legyenek ~600-700 csata alatt elérhetőek?

Aktív témák

Hirdetés