Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz Attici #831 üzenetére

Hát nem tudom. :F Én elsőre jót sejtek, mindig is olyan csatákban szerettem volna részt venni, mint pár klánwar-os videóban láttam, na meg az egyik update trailer-ében, amikor swamp-en harcolnak. :K Szeretném megtapasztalni, hogy milyen, ha kb 10-10 tank egymás ellen harcol, alig pár méterre egymástól, mindenkinek 1-1. Nem úgy mint most, hogy csak camp-elve várnak a másikra. :( Jó mondjuk az se jó ha előrerohansz, és kilőnek a picsába, de pl ha Malinovka-n vagyok 3. helyen a csapatban, hívok magammal 2-3 gyors med tank-ot fel a hegyre, a map sarkába, és ott jogos, hogy senki sem mer megmozdulni, mivel ha kimennek, akkor nekik annyi. Na de a baj ott kezdődik, hogy az ellenség is ugyanezt csinálja, csak éppen az erdőből várnak ránk, ők sem mernek kijönni, és ez így már kurvára nem fun... Közben az artyk is lövöldöznek, az meg a másik. Ez a map még semmi, Province-ot utálom a legjobban, mást inkább nem mondanék róla. Néha az ember legszívesebben sírva fakadna, annyi noob balfa...fék van, hogy az már fáj. Amikor az ember egy huzamban lenyom 10 vereséget, akkor azért már felforr az agyvíz. De van olyan is amikor ugyanennyi van, csak győzelemből, na akkor ilyen képet vágok. :C

Aktív témák

Hirdetés