- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Hát nem tudom.
Én elsőre jót sejtek, mindig is olyan csatákban szerettem volna részt venni, mint pár klánwar-os videóban láttam, na meg az egyik update trailer-ében, amikor swamp-en harcolnak.
Szeretném megtapasztalni, hogy milyen, ha kb 10-10 tank egymás ellen harcol, alig pár méterre egymástól, mindenkinek 1-1. Nem úgy mint most, hogy csak camp-elve várnak a másikra.
Jó mondjuk az se jó ha előrerohansz, és kilőnek a picsába, de pl ha Malinovka-n vagyok 3. helyen a csapatban, hívok magammal 2-3 gyors med tank-ot fel a hegyre, a map sarkába, és ott jogos, hogy senki sem mer megmozdulni, mivel ha kimennek, akkor nekik annyi. Na de a baj ott kezdődik, hogy az ellenség is ugyanezt csinálja, csak éppen az erdőből várnak ránk, ők sem mernek kijönni, és ez így már kurvára nem fun... Közben az artyk is lövöldöznek, az meg a másik. Ez a map még semmi, Province-ot utálom a legjobban, mást inkább nem mondanék róla. Néha az ember legszívesebben sírva fakadna, annyi noob balfa...fék van, hogy az már fáj. Amikor az ember egy huzamban lenyom 10 vereséget, akkor azért már felforr az agyvíz. De van olyan is amikor ugyanennyi van, csak győzelemből, na akkor ilyen képet vágok.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Apple MacBook
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- További aktív témák...
- AirPods Max - Space Grey - Első generációs - LIGHTNING
- NÉMET Logitech G515 Lightspeed
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest