Hirdetés

Aktív témák

• vhw

addikt

válasz jano_77 #49455 üzenetére

Agresszíven kell vele játszani, lehetőleg az ellenség oldalába kerülni, a kis pen miatt.
    A gyengepontokat nagyon ismerni kell, mivel a premium ammo nem instant "I win" gomb, 175-ről 217-re növeli csak a pent. Ez még így is alul marad a jobb T8 heavy top ágyúkkal szemben.
    A páncélzat viszonylag jó, a 160-175-ös ágyúk gyakran pattognak, beforgatva a ~200asok is tudnak. Ettől komolyabbat csak szerencsével fog meg, de inkább nem. (a lánc tud még megenni lövedékeket sebzés nélkül)
    A mozgékonyság szintén egész jó (viszonyítás képpen egy SP-t le tud hagyni, fullos IS-3-mal viszont már nem igazán tudja tartani az iramot).

Bevétel: ~2000-2200 sebzésre kb 30-35k tiszta nyereség szokott lenni, premium fiók nélkül. (premmel ez ~50k is van) A lőszer drága, az ágyú pontatlan és kicsi a pen -> úgy kell intézni, hogy üssön is az a lövedék.

Összeségében én igen szeretem. Nekem felüdülés a sok német-amerikai tank után az ilyen durva kőbunkó amivel lehet menni előre. De akinek gondot jelent a kis pen, a gyengepontok ismerete, annak inkább a T34 a jobb választás (bár annak ott a T10 csaták lehetősége) de bizonyára még úgy is többet tud sebezni (->kreditet termelni) mint az IS-6-al.

A másik szempont még mindig az, hogy milyen fejlettebb legénységem van, milyet akarok képezni, milyen tankok irányába akarok fejlődni, ezt is jó figyelembe venni.

Aktív témák