- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
Nekem is megvan a Churchill, de egy normál T5 elit heavy tank csúnyán elbánik vele így is (már ha jó játékos ül benne) Sőt ezek a tankok még a 6-7es tankokat is jó eséllyel tudják sebezni, ugyanez a Churchill-re már nem teljesen igaz.
Jó az a 110 pen, sok mindent átvisz, de az ágyú pontossága nem az igazi (100as legénység + rammer már olyan gyorsan lő, hogy nem szűkül össze a célzókör mire betölt, így csak közeli célpontot lehet vele sorozni) Illetve van egy olyan kellemetlen tulajdonsága az alacsonyabb kaliberű ágyúknak, hogy hiába van meg a szükséges pen, a jó célzás mégis 0 dmg criticalokat dobál.Röviden azért állítottam, hogy "nincs sehol" mert a többi T5 heavyhez képest gyengébb (főleg magasabb szintű tankok ellenében) így meg is érdemli a kellemesebb MM beosztást.
krisss93: bár sosem mentem T14-el,
- de szerintem az effektív páncélja jobb a gyakorlatban (a churchi 176os frontja csak egy kb 30x50cm-es területű lemezre értendő a frontján a géppuska körüli láthatóan vaskosabb részre, szóval ez az érték ne tévesszen meg senkit. Továbbá a tornya elég szép weakspot, arról nem nagyon fog pattogni semmi, a T14-é gömbölyűbb vastagabb is) És szerintem a T14 frontja beforgatva jobban működhet mint a másiké.
- Ami a méreteket illeti, sztem a Churchill ismét csak hátrányban van; nagyobb, magasabb
- Az ágyú már nem egyértelmű, jobb pen-kis dmg vs gyengébb pen-nagyobb dmg. A T14 élvezi az amerikai tankokra jellemző jó ágyúkitéríthetőséget is. (egyébként ki lehet próbálni az ágyúkat más tankokon, hogy kb mire képesek; a Churchill-éhez igen hasonló az M7 med tank QF 6fontos ágyúja, a T14-é pedig ugyanezen a tankon avagy az M4 sherman-re is rakható stock 75ös)
- Adatokra hagyatkozva a T14 mozgékonysága is jobb
- A Churchill igen érzékeny az arty találatokra, nem tudom a T14 hogy viseli.Szempont lehet még, hogy kinek melyik tetszik, avagy hogy az egyik egy létező sorozatgyártott, frontot megjárt tank, míg a másik csak prototípus fázist ért el.
Aktív témák
Hirdetés
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest