Aktív témák

• vhw

addikt

válasz tank1 #4659 üzenetére

Nekem is megvan a Churchill, de egy normál T5 elit heavy tank csúnyán elbánik vele így is (már ha jó játékos ül benne) Sőt ezek a tankok még a 6-7es tankokat is jó eséllyel tudják sebezni, ugyanez a Churchill-re már nem teljesen igaz.
    Jó az a 110 pen, sok mindent átvisz, de az ágyú pontossága nem az igazi (100as legénység + rammer már olyan gyorsan lő, hogy nem szűkül össze a célzókör mire betölt, így csak közeli célpontot lehet vele sorozni) Illetve van egy olyan kellemetlen tulajdonsága az alacsonyabb kaliberű ágyúknak, hogy hiába van meg a szükséges pen, a jó célzás mégis 0 dmg criticalokat dobál.

Röviden azért állítottam, hogy "nincs sehol" mert a többi T5 heavyhez képest gyengébb (főleg magasabb szintű tankok ellenében) így meg is érdemli a kellemesebb MM beosztást.

krisss93: bár sosem mentem T14-el,
    - de szerintem az effektív páncélja jobb a gyakorlatban (a churchi 176os frontja csak egy kb 30x50cm-es területű lemezre értendő a frontján a géppuska körüli láthatóan vaskosabb részre, szóval ez az érték ne tévesszen meg senkit. Továbbá a tornya elég szép weakspot, arról nem nagyon fog pattogni semmi, a T14-é gömbölyűbb vastagabb is) És szerintem a T14 frontja beforgatva jobban működhet mint a másiké.
    - Ami a méreteket illeti, sztem a Churchill ismét csak hátrányban van; nagyobb, magasabb
    - Az ágyú már nem egyértelmű, jobb pen-kis dmg vs gyengébb pen-nagyobb dmg. A T14 élvezi az amerikai tankokra jellemző jó ágyúkitéríthetőséget is. (egyébként ki lehet próbálni az ágyúkat más tankokon, hogy kb mire képesek; a Churchill-éhez igen hasonló az M7 med tank QF 6fontos ágyúja, a T14-é pedig ugyanezen a tankon avagy az M4 sherman-re is rakható stock 75ös)
    - Adatokra hagyatkozva a T14 mozgékonysága is jobb
    - A Churchill igen érzékeny az arty találatokra, nem tudom a T14 hogy viseli.

Szempont lehet még, hogy kinek melyik tetszik, avagy hogy az egyik egy létező sorozatgyártott, frontot megjárt tank, míg a másik csak prototípus fázist ért el.

Aktív témák

Hirdetés