Hirdetés

Aktív témák

• KaLeun

senior tag

válasz tank1 #4634 üzenetére

Tegnap elég jól ment, nagyjából kiegyensúlyozott csapatok voltak és majdnem végig nyertem...

Az elején és a végén amikor átfordult a "szerencsém", akkor jöttek az érdekes csapatok. Az xvm szerint ilyenkor van 20% alatt vagy 80% felett a nyerési esély.

Ez azt jelenti, hogy az elején (80+%-os nyerési esély) játszottam olyan csapatok ellen, akik mind pirosak voltak, 400-800-as eff értékkel és még volt náluk 3 db. 900-as sárga effes játékos. Ezzel szemben nálunk 1-2 sárga embert kivéve mindenki zöld volt.

Amikor fordult a szerencsém akkor én voltam a csupa piros közt. Ezek a változások valahogy túl rendszeresek ahhoz, hogy véletlenek legyenek. Persze itt nem is csak az eff az érdekes, hanem a lejátszott csaták száma is. Vagyis nálunk mindenki 10k környéki vagy a feletti veterán, szemben a pár ezer csatás zöldfülűekkel.

Kicsit túl nagy véletlen ez, hogy csaták és a teljesítmény alapján is teljesen egymás ellentéte a két csapat. Tehát az MM tuti, hogy tud a zöldfülűek és a veteránok közt különbséget tenni. Így lehetséges lenne az, hogy a veteránoknak nem kellene a noobok közt szopni.. De mint vmelyik Q&A-ben is volt, nem is akarnak ilyet.

Aktív témák