- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
Tegnap elég jól ment, nagyjából kiegyensúlyozott csapatok voltak és majdnem végig nyertem...
Az elején és a végén amikor átfordult a "szerencsém", akkor jöttek az érdekes csapatok. Az xvm szerint ilyenkor van 20% alatt vagy 80% felett a nyerési esély.
Ez azt jelenti, hogy az elején (80+%-os nyerési esély) játszottam olyan csapatok ellen, akik mind pirosak voltak, 400-800-as eff értékkel és még volt náluk 3 db. 900-as sárga effes játékos. Ezzel szemben nálunk 1-2 sárga embert kivéve mindenki zöld volt.
Amikor fordult a szerencsém akkor én voltam a csupa piros közt. Ezek a változások valahogy túl rendszeresek ahhoz, hogy véletlenek legyenek. Persze itt nem is csak az eff az érdekes, hanem a lejátszott csaták száma is. Vagyis nálunk mindenki 10k környéki vagy a feletti veterán, szemben a pár ezer csatás zöldfülűekkel.
Kicsit túl nagy véletlen ez, hogy csaták és a teljesítmény alapján is teljesen egymás ellentéte a két csapat. Tehát az MM tuti, hogy tud a zöldfülűek és a veteránok közt különbséget tenni. Így lehetséges lenne az, hogy a veteránoknak nem kellene a noobok közt szopni.. De mint vmelyik Q&A-ben is volt, nem is akarnak ilyet.
Aktív témák
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest