- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Djuree #46304 üzenetére
Sok olyan tank van, ami nem illik egy bizonyos ágba. Ugye arról szól a bullshit, hogy minden kisebb tank felkészít a következőre, meg hasonló játékstílusú, tehát megtanulsz az egész ággal játszani... Az AMX-40 kicsit sem hasonlít az AMX12-höz (akkor még az jött utána), a T-28 sem a KV-hoz (a T-28-at nagyon bánom, akkor még az F-30 volt rajta a top löveg, ami most a KV-n van... pedig most már még az 57-es köpködővel is imádtam).
(#46305) Enzolord
Értem, köszi. Még sose láttam ilyet közelről, én se léptem ki soha (csak láttam néha a kiírást, hogy valaki dezertált).Amúgy most a másik végletbe csaptam át, minden tankkal játszok, minden egyes ágat viszek, azt is, amelyik nem tetszik. Értek már meglepetések, pozitívak.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom mobilszolgáltatások
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest