- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
virkir #45850 üzenetére
Ácsi, nem úgy van az. A százallék irreleváns, mivel nem lineáris, a százalékok közötti xp-szükséglet exponenciálisan növekszik. Nekem is most dupla-triplázással, accelerated traininggel és induló (99%-ról még hiányzó 1 csata) skillel volt olyan, hogy a tag egyből 14 vagy 15%-ra ugrott; míg a 99%-nál simán van tizenezer xp is a következő skill. Skillnél számít a százalék, de perknél csak a 100% ér valamit, addig 0.
Én is ezt csináltam a hétvégén az egyik td-nél, hogy parancsnoknál első skill megvolt 100%, másodikat is elkezdtem tolni, s csata után néztem, hogy most resetelve mennyi marad. Amikor a második elérte a 44%-ot, akkor tudtam csak úgy resetelni, hogy az első skill már 100% maradjon (és a másodikra is jutott még 14%), eggyel előtte meccsen még csak 99% lett volna.
Forras2: ha nem golddal reseteled, akkor futtasd fel 150%-ra (tehát skill után mégegy), úgy van csak értelme, mert akkor már egyből aktív lesz a 6th sense, és még marad is valamennyi egy másik skillnek.
Én amúgy BIA-t még sosem raktam skillnek, max ha elérek valamelyiknél 3. skillig, majd akkor.
Heavy: első repair, másodiknak snapshot, clutch braking, firefighting s még vmi, mondjuk armorer, jack-of-all-trades, stb.
Med: smooth ride, snapshot, többi repair; másodiknak repair, firefighting
TD: camo - parancsnoknak később ezt resetelve 6th sense, snapshot, clutch braking, repair; másodiknak camo és még repair
Arty: gyakorlatilag ugyanaz, mint TD.
Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- További aktív témák...
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest