- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Nemrég valaki mutatot egy replayt nem magyar TOP játékostól.
Fórumtárs kérdezte, miért lép ki minden lővés előtt sniper módból.Akkor nem kapott rá választ, de találtam egy lehetséges magyarázatot.
Erdei körökben elterjedt az a nézet (nemrég fórumon is írták), hogy a sniper módban becélzott távoli ellenfél nagyobb eséllyel található/sebezhető, ha lövés előtt átváltunk Árkád módba.
Lehet.... ezt nem tudom, de tesztelhető. Engem a replay-on látható precizitás és gyorsaság lepett meg. 16x lassításban nézve látható, hogy szinte a váltás után azonnal bekövetkezik a lövés előtte sosem.
Nem tudtam leutánozni - igaz nekem jobb egér gomb váltja a nézetet - de ha visszarakom pl. shift vagy alt gombra akkor is 10-ből 2x vagy elöbb lővők mint váltok, vagy túl nagy szünet van a váltás és lövés közöttDe találtam egy lehetséges magyarázatot. Egy makrót, vagy scriptet ha valakinek igy jobban ismerős. Alt-tal lehet aktíválni. Persze lehet hogy tiltott, de ellenőrízhetetlen...
Az ALt lenyomása után nem csak nézetet vált hanem lő is.
Func mouse_click()
Send("{ALT}") ;;; set view
Sleep(100) ;;; wait 0,1 sec
mouseclick ("left") ;;; shot
EndFunc
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD kibeszélő
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest