- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LOGOUT - ezmiez?
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Megvettem a Tigris 2-t. 3 csatát mentem vele. Az első csatában ki akartam próbálni, hogy mit tud, ha idióta vagyok ezért megölettem magam 2 perc alatt 4 Tier 10 által... De nyert a csapat
Második csatában már jobban játszottam (1700 sebzés), de a csapatomban nem volt csak 47% alatt játékos. Valami 15:1-re buktam (Azt hiszem csak nekem volt kill...)
Harmadik csatában papíron mi voltunk a jobbak, de megint bedaráltak 15:3-ra azonnal. A három killt a mi platoonunk alkotta...
Eddigi tapasztalat vele:
-Sidescrapingelve eddig sem a Löwe, T34,Tiger 2,IS-8 stb nem tudta átszakítani az oldalát. Gyakorlatilag autópattintás vele minden, ha nem a tornyot lövik. Ha nincs lehetőségem sidescrape-re, akkor mindenki ott üt át ahol akar.(Autócélzás és prémium lőszer for the win...)-Nagyon gyorsan forgatja a testet (BIA + Klátcs-bréking)
-Nagyon gyors maga a tank a Tigris legjobb motorjával. Ezek szerint az a több ezer Tigris 2 akivel eddig találkoztam olyan idióta volt, aki úgy lépett át a tigrisen, hogy a motort nem fejlesztette ki...
-Nagyon szép jármű az alap toronnyalMás: Tiger P: Nagyon jó platoont fogtam ki az elmúlt 3 napra. Raktam is bele 80 000 XP-t a legénységbe, de hiába vagyok vele egyre jobb, minden úgy viszi át mint ha GYENGÉBB lenne mint a sima Tigris H. Jól gondolom, hogy az ellenfelek a sima Tigrist lebecsülik míg a Tiger P-re mindenki betárazza a prém lőszerét? Most nem arra gondolok, hogy gyenge pontokon ütnek át, hanem hogy szemből bárhol.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Micron 3500 2TB M.2 Gen4 nvme SSD 7000-7000MB/s
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest