- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Megvettem a Tigris 2-t. 3 csatát mentem vele. Az első csatában ki akartam próbálni, hogy mit tud, ha idióta vagyok ezért megölettem magam 2 perc alatt 4 Tier 10 által... De nyert a csapat
Második csatában már jobban játszottam (1700 sebzés), de a csapatomban nem volt csak 47% alatt játékos. Valami 15:1-re buktam (Azt hiszem csak nekem volt kill...)
Harmadik csatában papíron mi voltunk a jobbak, de megint bedaráltak 15:3-ra azonnal. A három killt a mi platoonunk alkotta...
Eddigi tapasztalat vele:
-Sidescrapingelve eddig sem a Löwe, T34,Tiger 2,IS-8 stb nem tudta átszakítani az oldalát. Gyakorlatilag autópattintás vele minden, ha nem a tornyot lövik. Ha nincs lehetőségem sidescrape-re, akkor mindenki ott üt át ahol akar.(Autócélzás és prémium lőszer for the win...)-Nagyon gyorsan forgatja a testet (BIA + Klátcs-bréking)
-Nagyon gyors maga a tank a Tigris legjobb motorjával. Ezek szerint az a több ezer Tigris 2 akivel eddig találkoztam olyan idióta volt, aki úgy lépett át a tigrisen, hogy a motort nem fejlesztette ki...
-Nagyon szép jármű az alap toronnyalMás: Tiger P: Nagyon jó platoont fogtam ki az elmúlt 3 napra. Raktam is bele 80 000 XP-t a legénységbe, de hiába vagyok vele egyre jobb, minden úgy viszi át mint ha GYENGÉBB lenne mint a sima Tigris H. Jól gondolom, hogy az ellenfelek a sima Tigrist lebecsülik míg a Tiger P-re mindenki betárazza a prém lőszerét? Most nem arra gondolok, hogy gyenge pontokon ütnek át, hanem hogy szemből bárhol.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CNC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest