Aktív témák

• Mcray

senior tag

Megvettem a Tigris 2-t. 3 csatát mentem vele. Az első csatában ki akartam próbálni, hogy mit tud, ha idióta vagyok ezért megölettem magam 2 perc alatt 4 Tier 10 által... De nyert a csapat :)

Második csatában már jobban játszottam (1700 sebzés), de a csapatomban nem volt csak 47% alatt játékos. Valami 15:1-re buktam (Azt hiszem csak nekem volt kill...)

Harmadik csatában papíron mi voltunk a jobbak, de megint bedaráltak 15:3-ra azonnal. A három killt a mi platoonunk alkotta...

Eddigi tapasztalat vele:
    -Sidescrapingelve eddig sem a Löwe, T34,Tiger 2,IS-8 stb nem tudta átszakítani az oldalát. Gyakorlatilag autópattintás vele minden, ha nem a tornyot lövik. Ha nincs lehetőségem sidescrape-re, akkor mindenki ott üt át ahol akar.(Autócélzás és prémium lőszer for the win...)

-Nagyon gyorsan forgatja a testet (BIA + Klátcs-bréking)
    -Nagyon gyors maga a tank a Tigris legjobb motorjával. Ezek szerint az a több ezer Tigris 2 akivel eddig találkoztam olyan idióta volt, aki úgy lépett át a tigrisen, hogy a motort nem fejlesztette ki...
    -Nagyon szép jármű az alap toronnyal :)

Más: Tiger P: Nagyon jó platoont fogtam ki az elmúlt 3 napra. Raktam is bele 80 000 XP-t a legénységbe, de hiába vagyok vele egyre jobb, minden úgy viszi át mint ha GYENGÉBB lenne mint a sima Tigris H. Jól gondolom, hogy az ellenfelek a sima Tigrist lebecsülik míg a Tiger P-re mindenki betárazza a prém lőszerét? Most nem arra gondolok, hogy gyenge pontokon ütnek át, hanem hogy szemből bárhol.

Aktív témák

Hirdetés