- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
munnergep
senior tag
Káromkodásról meg anyázásról annyit, hogy ha engem valamelyik kilök az ellen elé, vagy lövés közben állandóan hozzám dörgölőzik, vagy egyéb okból elrontja a szórakozásom és elsőre nem ért a szóból, ez által le kell vezetnem mások hülyeségeit, akkor nem a saját billentyűzetembe fogok belevágni, hanem gyorsan anyázok egyet. Nem angolul, mert a legszebb és legkifejezőbb nyelv, az még mindig a magyar. Mivel nem érdekel, hogy érti-e vagy sem, de kiírtam magamból, abban a pillanatban lenyugodtam és mindenki boldog.
Magamnak ugyanis a saját lelki békém számít, nem mások véleménye.Más: kipróbáltam az orosz med ágat, t-34-85-el csak nyerni lehet, minden csatát meg lehet vele fordítani, megvettem a t-43-at, de ez egy visszalépés. Megpróbálom vele valahogy kigrindelni a t-44-et. Kérdésem: megéri, mert az már egy jó tier8-as med, vagy csak a t-54 lesz játszható?
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest