- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
forras2
őstag
válasz
diegho #45619 üzenetére
Már rég történt az eset... itt is beszámoltam róla....
KV1s-el mentem. 100 hp alatti játékosra nem szoktam rá lőni, ha van mellettem olyan ember, aki ki tudja lőni.
1k a lőszer, akkor még nagyon gyatrán jött a kredit, így nem lövöldöztem fölöslegesen.
Én megyek a KV1s-el meg jött vele 1 PzIV meg 1 Sherman, szakaszban voltak mind a ketten magyarok.
Szembe velünk jött 1 PzIV. Akkor még a régi, jó, normális PzIV volt. Bele lőttem egyet, maradt 54 HP-ja.
Mondom ráhagyom a 2 srácra, majd azok kiszedik. A PzIV mind a 2 srácba bele lőtt egyet-egyet.
Nahm, jó, nem szórakozok tovább, kiszedtem. Ez után elkezdenek osztani, hogy én milyen noob paraszt inkubátor szökevény vagyok, miért nem szedtem ki előbb, nem sebezte volna meg őket.
Erre írom vissza nekik, hogy összesen majdnem 900 HP-val voltatok 1 54 HP-s PzIV-re, és nem tudtátok kiszedni, úgy hogy nem kéne dumálni. Nahm erre mind a ketten elkezdtek lökődni, meg lődözni engem.
Elkapott az ideg, 1-1 lövéssel kiszedtem mind a kettőt. Után egész csata alatt osztottak engem.
Míg odáig jukadt ki a dolog, hogy elkérték a címemet, és majd Ők ketten eljönnek és megvernek engem.
Leírtam nekik a nevem, a címem, meg kérdeztem tőlük, hogy esetleg személyi igazolvány számot adjak?
Az óta is várom őket, de még mindig nem jöttek
Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Fotó állvány eladó
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest